REKLAMI GEÇ

Pamukkale’de çekimleri yapılan MasterChef’in Denizlili jüri üyeleri

Pamukkale’de çekimleri yapılan MasterChef’in Denizlili jüri üyeleri

TV8’de yayınlanan, reyting rekortmeni yarışma MasterChef’in bu haftaki çekimleri Pamukkale’de yapıldı. Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde Pamukkale travertenlerinin manzarasındaki yarışmanın jüri üyeleri de Denizlililerden oluştu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 25 Kasım 2022 Cuma, 16:28

Türkiye’nin en çok izlenen televizyon programlarından MasterChef’te bu hafta Denizli ekrana geliyor. Yarışmanın bu haftaki bölümü Pamukkale’nin beyaz travertenleri eşliğindeki heyecan akşam yayınlanıyor. Yarışmanın çekimleri Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde yapıldı. Büyük beğeniyle izlenen yarışmanın bu haftaki jüri üyeleri de Denizlililerden oluştu. Bir bakıma yarışmanın kaderini Denizlili jüri üyeleri belirledi.

DENİZLİLİ JÜRİ ÜYELERİ
Yarışmacıların yaptığı yemekleri tadan jüri üyeleri arasında, Denizli Turistik Otelciler ve İşletmeciler Derneği Başkanı Gazi Murat Şen, MÇS Fikir Sanat Ajans Başkanı Mehmet Çağrı Sebzeci, İşletmeci Mahmut Kılınç, Tekstilci Gülbin Yardım, İşletmeci Gonca Saldanlı, İşletmeci Musa Can Varol, Gurme Seda Kasapoğlu yer alıyor.

JÜRİ ÜYELERİNDEN BAŞKAN ZOLAN’A VE TV8’E TEŞEKKÜR
Yarışmanın jüri üyeleri arasında yer alan Denizli Turistik Otelciler ve İşletmeciler Derneği Başkanı Gazi Murat Şen, tanıtımın önemine dikkat çekti. “Denizli’yi her kıtada tanıtmak için çalışıyoruz. Pamukkale’nin ülkenin en çok izlenen yarışmasında görünmesi hepimiz için gurur kaynağı oldu. Bize her zaman destek olan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanımız Osman Zolan’a teşekkür ederiz” dedi.
Denizli ve özellikle Pamukkale’nin tanıtımı konusunda önemli projeler üstlenen MÇS Fikir Sanat Ajans Başkanı Mehmet Çağrı Sebzeci de Denizli gastronomisinin önemini aktardı. Denizli’nin tanıtımında önemli eşiklerin geçildiğini belirten Sebzeci, “Bugüne değin yaptığımız tanıtım çalışmalarının hepsinden olumlu sonuçlar aldık. Pamukkale’nin her yönüyle tanıtılması, Denizli’nin tüm dokusuyla anlaşılabilmesi için çalıştık. Gastronomi de bu kentin en önemli dokularından biri. Şimdi Denizli gastronomisini zirveye taşımayı amaçlıyoruz. Bu konuda Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Osman Zolan bize her zaman destek veriyor. Tanıtım atağımızda bizlere ekranlarını açan TV8 ve Sayın Acun Ilıcalı’ya Denizli olarak teşekkürlerimizi sunuyoruz” diye konuştu.

Yorumlar

Gamze Karadeniz   -  Bağlantı 28 Kasım 2022, 14:30

Merhabalar Kıvanc Karadeniz Pamukkale bir Denizlili olarak çok ama çok guzel yarıştı. Kardeşimi canı gönülden tebrik ediyorum. Başarılarin devamini dilerim…

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
20 Nisan 2024 Cumartesi 13 18
21 Nisan 2024 Pazar 8 25Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 11 27Parçalı Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 15 34Parçalı Bulutlu
24 Nisan 2024 Çarşamba 18 34Çok Bulutlu