REKLAMI GEÇ

Patlama sosyal medyayı felç etti

Patlama sosyal medyayı felç etti

Ankara’da meydana gelen Cumhuriyet tarihinin en kanlı saldırısının ardından sosyal medya siteleri Fecabook ve Twitter’a erişim sorunu yaşanmaya başlandı. Ankara’daki güvenlik zirvesinin hemen ardından başlayan erişim sorunu hala çözülemedi. Vatandaşlar, sosyal medyaya kısıtlama getirilip getirilmediğini merak ediyor, ancak bununla ilgili bir mahkeme kararı yok.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 11 Ekim 2015 Pazar, 14:17

Ankara’da “Savaşa İnat, Barış Hemen Şimdi” sloganıyla Emek, Barış ve Demokrasi mitingine yapılan bombalı saldırı ardından Twitter ve Facebook’a erişimde sorun yaşanmaya başlandı.

Bazı kullanıcılar sosyal medya sitelerine hiç erişim sağlayamazken, bazı bölgelerde de erişim oldukça yavaş işliyor. Mahkeme tarafından Facebook ve Twitter hesaplarının engellenmesine yönelik henüz bir karar açıklanmazken, sosyal medyada yaşanan sorunun nedeniyle ilgili tatmin edici bir açıklama yok.

Erişim sorunun Ankara’da gerçekleştirilen güvenlik zirvesinin hemen ardından yaşanması da dikkat çekti. Yaşanan sorunula ilgili tek açıklama ise Twitter’ın Küresel Kamu Politikası ekibi “Policy” resmi hesabından yapıldı. Hesaptan, “Türkiye’de bir çok yerde Twitter’a erişim sorunu haberleri alıyoruz. Sorunu araştırıp erişimi tekrar sağlamayı umuyoruz” mesajı paylaşıldı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
19 Nisan 2024 Cuma 11 27Çok Bulutlu
20 Nisan 2024 Cumartesi 14 19
21 Nisan 2024 Pazar 10 26Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 11 27Çok Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 14 33Parçalı Bulutlu