REKLAMI GEÇ

PAÜ Bahar Şenlikleri ile şenleniyor

PAÜ Bahar Şenlikleri ile şenleniyor

Pamukkale Üniversitesi’nde (PAÜ) gong şenlik için çalıyor. Pamukkale Turizmin ana sponsorluğu ve denizhaber.com’un iletişim sponsorluğunda, bu yıl teması “el sanatları-dokuma” olarak belirlenen şenlik, sanatçı ve grupların konserleriyle renklenecek.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 12 Mayıs 2014 Pazartesi, 10:46

PAÜ Bahar Şenlikleri’nin açılış ve kortej yürüyüşü, protokol eşliğinde bugün saat 18.00’de gerçekleştirilecek. Akşam saat 20.00’de de Öğretim Görevlisi Feray Şenkibar yönetiminde Türk Halk Müziği Korosu, Gölbahçe’de konser verecek.

ŞENLİK İÇİN GELİYORLAR

Bahar Şenlikleri’nde öğrenciler konserlerle coşacak. 13 Mayıs Salı günü Grup Model, sahne alacak. Üçüncü albümleri Leyla’nın Hikayesi’ni geçen yıl çıkaran rock grubu, bu konserinde Denizli’deki hayranlarıyla buluşacak.

Şenlik kapsamında konser verecek bir başka grup ise Kolpa. Son albümleri Aşk ve Hayat Hakkında’yı bu yıl çıkaran grup; Bora Yeter, Barış Yurtçu, Cenk Taner Dönmez ve Samuray Gökçe’den oluşuyor. Kolpa’nın konseri 14 Mayıs Çarşamba günü.

15 Mayıs Perşembe günü de Gülşen konseri var. Yeni albüm çalışmalarını sürdüren sanatçı, Bahar Şenlikleri kapsamında vereceği konserle uzun bir aradan sonra Denizlili hayranlarının karşısına çıkacak.

Halka açık ve ücretsiz olan Model, Kolpa ve Gülşen konserleri, Pamukkale Üniversitesi Rektörlüğü önünde verilecek.

DİĞER ETKİNLİKLER

Pamukkale Turizmin ana sponsorluğu ve denizhaber.com’un iletişim sponsorluğunda gerçekleşecek PAÜ Bahar Şenlikleri’nde, bugün Batı Edebiyatı ve Sanat Topluluğu, dans ve tiyatro gösterimi sunacak. Kongre ve Kültür Merkezi’ndeki bu etkinlik 10.00-23.00 saatleri arasında gerçekleşecek.

13 Mayıs Salı günü Kongre ve Kültür Merkezi’nde 15.00-17.00 saatleri arasında şiir dinletisi sunulacak.

14 Mayıs Çarşamba günü de 16.00-20.00 saatleri arasında Kongre ve Kültür Merkezi’nde, 7. Dans Festivali yapılacak.

STANTLAR AÇILACAK

Bu arada, açılacak stantlarda öğrenciler birbirinden farklı ürün ve hizmetleri bulabilecek. Konserler dışında, şenlik boyunca öğrencilerin katılabileceği yarışmalar ve oyunlar da düzenlenecek. Öğrencileri sürpriz hediyelerin de beklediği şenlik için PAÜ Kampüsü içinde dev bir lunapark kuruldu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
19 Nisan 2024 Cuma 11 27Çok Bulutlu
20 Nisan 2024 Cumartesi 14 19
21 Nisan 2024 Pazar 10 26Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 11 27Çok Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 14 33Parçalı Bulutlu