REKLAMI GEÇ

PAÜ’de masa başı tatbikat

PAÜ’de masa başı tatbikat

Pamukkale Üniversitesi Hastaneleri olarak 2018 yılı Hastane Afet Planı’nda (HAP) yer alan ve yılda bir kez yapılması gereken masa başı tatbikatı başarıyla uygulandı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 21 Aralık 2018 Cuma, 10:34

Masa başı tatbikat senaryosu olarak merkez üssü Honaz olan büyük çaplı bir depremin meydana gelmesi ile hastane afet planında görevli ekiplerin olaya müdahalesi planlandı.

Depremin oluşmasından kısa süre sonra toplanan hastane afet planında görevli ekipler, afet yöneticisi başkanlığında, operasyon, planlama, lojistik, halkla ilişkiler, kurumlar arası koordinasyon, iş güvenliği uzmanı, tıbbi etik kurulu ve finans olarak gruplara ayrılarak, dakika dakika yaşanan gelişmelerle ilgili strateji geliştirerek hastanenin hizmetlerinin devamını sağladı.

Başarılı bir masa başı tatbikatı geçiren ekipler, bu süreçte gerçekleştirilen çalışmalara yönelik değerlendirmelerini ve tecrübelerini birbirleriyle paylaştı.

PAÜ Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. İbrahim Türkçüer tatbikata katılan Sağlık Müdürlüğü UMKE ekiplerine ve tüm katılımcılara teşekkür etti. Türkçüer, bu tür tatbikat çalışmalar sayesinde her yıl kendilerini geliştirdiklerini kaydetti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
19 Nisan 2024 Cuma 11 27Çok Bulutlu
20 Nisan 2024 Cumartesi 14 19
21 Nisan 2024 Pazar 10 26Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 11 27Çok Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 14 33Parçalı Bulutlu