REKLAMI GEÇ

PAYLAŞIYORUZ

PAYLAŞIYORUZ

Denizli Belediyesi’nin, çocuklar arasındaki paylaşımı artırmak, birlikte hareket etme ve sosyalleşme duygusunu geliştirmek amacıyla başlattığı “Paylaşıyoruz” adlı kampanya ile toplanan oyuncak ve kitaplar yeni sahiplerine ulaştırıldı.

/ DENİZLİHABER / 27 Mayıs 2010 Perşembe, 18:56

Denizli Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü’nün Dünya Sağlık Örgütü Sağlıklı Kentler Projesi kapsamında hazırladığı “ Çocuk ve Aile Ruh Sağlığı Destek Projesi”nin 2. basamağını oluşturan “Paylaşıyoruz” kampanyası ile toplanan oyuncak ve kitaplar yeni sahiplerine ulaştırıldı.

Başlatılan kampanyaya özellikle çocuklardan büyük destek geldi. Kampanya ile okullara ve alışveriş merkezlerine oyuncak ve kitapların toplanabilmesi için özel olarak hazırlanan kutular yerleştirildi, evlerde fazlalık durumunda ve kullanılabilir düzeyde olan veya küçük tamiratlarla tekrar işlevsellik kazandırılabilecek durumdaki oyuncakların ve kitapların bu kutularda toplanması sağlandı. Toplanan oyuncak ve kitaplar ayrıştırıldı ve yeni sahiplerine ulaştırıldı.

Hacıeyüplü İlköğretim Okulu ve TOKİ İlköğretim Okulu’nda düzenlenen törenle toplanan oyuncak ve kitaplar öğrencilere dağıtıldı. Denizli Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Gökoğlan ve kampanyaya destek veren okulların yöneticilerinin katıldığı törende hediyelerini alan öğrenciler büyük mutluluk yaşadı.

Kampanyaya katılım gösteren okulların yöneticilerine birer teşekkür belgesi veren Gökoğlan yaptığı konuşmada oyuncak ve kitap toplamanın dışında asıl amaçlarının paylaşım duygusunu artırmak olduğunu söyledi.

Paylaşılan bir oyuncağın veya kitabın bir başkasının hayatını değiştirebileceğini, kampanyanın bu yüzden kendileri için farklı bir anlam taşıdığına dikkat çeken Gökoğlan, “Kampanyaya katkı koyan herkese çok teşekkür ediyorum. Denizli Belediyesi olarak Sevgi Eli, Çocuk Meclisimiz ve Sağlık Müdürlüğümüzle beraber yapmış olduğumuz bu kampanyaya yoğun ilgi gösterildi. “Paylaşıyoruz” adını verdiğimiz bu kampanya ile kitaplarımızı ve oyuncaklarımızı belli bölgelerden toplayarak ve ayrıştırarak imkanı olmayan yörelere ve mahallelere ulaştırıyoruz. Öğrencilerimizin küçük yaşlarda paylaşma duygusunu öğrenmesine katkı koyan bu kampanyanın güzelliğini bu gün burada o oyuncağa ve kitaba sahip olan çocukların gözlerine baktığınızda anlıyorsunuz. Burada çocuklarımızın mutluluğunu görmek elbette ki bizi de mutlu ediyor. Bir kez daha bu kampanyaya oyuncaklarıyla kitaplarıyla katkı koyan herkese özellikle çocuklarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Gökoğlan ve beraberindekiler daha sonra öğrencilere hediyelerini dağıttı ve Hacıeyüplü İlköğretim Okulu’nda Denizli Belediyesi’nin katkılarıyla oluşturulan kitap köşesini inceledi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
24 Nisan 2024 Çarşamba 18 34Rüzgarlı
25 Nisan 2024 Perşembe 17 29Rüzgarlı
26 Nisan 2024 Cuma 15 27Az Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 15 31Az Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 17 32Parçalı Bulutlu