REKLAMI GEÇ

Pazaryerine ücretsiz servis

Pazaryerine ücretsiz servis

Denizli Belediyesi, vatandaşları Sevindik Kapalı Pazaryeri’nde de ücretsiz servislerle taşıyor, Alışveriş sonrasında ise evlerine kadar bırakıyor.

/ DENİZLİHABER / 19 Şubat 2010 Cuma, 18:11

Denizli Belediyesi, pazaryerlerine ulaşımı kolaylaştırmak için sürdürdüğü ücretsiz servis uygulamasını Sevindik Kapalı Pazaryeri’nde de başlattı. Vatandaşların daha rahat ortamlarda alışveriş yapabilmesi için Denizli Belediyesi tarafından şehrin farklı bölgelerinde hizmete sunulan kapalı pazaryerleri sahip oldukları konfor nedeniyle alış veriş için tercih edilen mekanlar olmaya devam ediyor. Vatandaşları ve pazarcı esnafını, kışın yağmur ve çamurdan yazın da sıcak, toz ve rüzgardan koruyan kapalı pazaryerleri düzeni ve hijyenik ortamıyla sağlıklı alış veriş yapma imkanı sağlıyor.

Bölge insanı dışında şehrin farklı yerlerinde ikamet eden vatandaşlarında yoğun ilgi gösterdiği kapalı pazaryerlerine ulaşımı kolaylaştırmak isteyen Denizli Belediyesi, sürdürdüğü ücretsiz servis uygulamasını Sevindik Kapalı Pazaryeri’nde de başlattı. Pazaryerlerinin tüm sorumluluğunu üstlenen Denizli Belediyesi BELTAŞ tarafından hizmete sunulan ücretsiz servis uygulamasına vatandaşlar büyük ilgi gösteriyor. Başlatılan uygulama ile çevre mahalle ve sitelerde oturan vatandaşlar, hem pazaryerine getirildi hem de alış verişin ardından tekrar evlerine kadar ücretsiz bırakıldı. Sevindik Kapalı Pazaryeri’nde görevli personelin servislere binişlerde vatandaşlara yardımcı olduğu gözlenirken uygulama ile ilgili bilgi veren BELTAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Teke, “Kontrolümüz altında bulunan tüm pazaryerlerinde sağlıklı ortamlarda alış veriş için ne gerekiyorsa yapıyoruz. Uygulamalarımızdan hem pazarcı esnafı hem de vatandaşlar oldukça memnun. Pazaryerlerine olan ilginin artırılması için ise bir takım yenilikleri hayata geçiriyoruz. Sevindik Kapalı Pazaryeri’nde başlattığımız ücretsiz servis uygulamaları da bunlardan biri. Görevli personelimizde servislerden yararlanan vatandaşlara yardımcı olmaya çalışıyorlar. Diğer pazaryerlerinde de uygulamanın başlatılması için planlamalar yapıyoruz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
25 Nisan 2024 Perşembe 17 29Rüzgarlı
26 Nisan 2024 Cuma 14 28Az Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 15 31Az Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 18 32Parçalı Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 18 31Parçalı Bulutlu