REKLAMI GEÇ

PERSONELE VERİMLİLİK KONFERANSI

PERSONELE VERİMLİLİK KONFERANSI

Milli Prodüktivite Merkezi tarafından düzenlenen “Kamu Personelinin Verimlilik Yaklaşımı” konulu konferans Valilik Toplantı Salonunda gerçekleştirildi.

/ DENİZLİHABER / 13 Mayıs 2010 Perşembe, 16:26

Konferansa Milli Prodüktivite Merkezi Araştırma Bölüm Başkanlığı görevlisi Özlem Özdemir ile Valilik birimlerinde görev yapan personel katıldı.
Milli Prodüktivite Merkezi Araştırma Bölüm Başkanlığı görevlisi Özlem Özdemir, Verimlilik, Kamu Yönetiminde Verimlilik, Günümüz Uygulamaları, Türk Kamu Yönetimi, ve Araştırma Sonuçları konularında bilgiler verdi.
Bir bütün olarak kamu yönetiminin topluca verimliliğinden ya da verimsizliğinden söz etmenin teknik olarak mümkün olmadığını söyleyen Özdemir, makro düzeyde kamu yönetiminde verimliliğin sağlanması adına bazı uygulamaların yapıldığını, teknik olarak kamu kesiminde verimlilik düzeyini artırma konusunun bir sorun olarak varlığını koruduğunu söyledi. Özlem Özdemir sonuç olarak, kamu yönetiminde bir verimlilik yönetim sisteminin kurulup uygulanabilmesi için, kamunun kendine has özellikleri ve kamusal mekanizmaların işleyiş tarzı göz ardı edilmeden hareket edilmesinden geçmek olduğunu sözlerine ekledi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
26 Nisan 2024 Cuma 14 28Az Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 14 32Az Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 17 30Parçalı Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 15 30Parçalı Bulutlu
30 Nisan 2024 Salı 16 32Parçalı Bulutlu