REKLAMI GEÇ

PROTOKOL BAYRAMLAŞIP HEDİYE DAĞITTI

PROTOKOL BAYRAMLAŞIP HEDİYE DAĞITTI

Denizli’de Vali Yavuz Erkmen ve protokol üyeleri Ramazan Bayramı nedeniyle Yetiştirme Yurdu, Çocuk Yuvası, Huzurevi ve Şehitliği ziyaret ettiler.

/ DENİZLİHABER / 8 Eylül 2010 Çarşamba, 18:16

Bayram ziyaretlerine Vali Yavuz Erkmen, Denizli Milletvekili Mithat Ekici, Belediye Başkanı Nihat Zeybekci ve eşi Ayşen Zeybekci, İl Jandarma Komutanı Kurmay Albay Fuat Güney, Emniyet Müdürü Atilla Çınar ve Daire Müdürleri katıldı. Vali Yavuz Erkmen ve protokol üyeleri ilk olarak Yetiştirme Yurduna giderek yurtta kalan çocukların bayramını kutladı. Vali Yavuz Erkmen ve beraberindeki heyet, çocuklarla yakından ilgilenerek sohbet ettiler. Vali Yavuz Erkmen, çocuklara bayram harçlığı verirken diğer protokol üyeleri de çeşitli hediyeler verdiler.

Vali Yavuz Erkmen burada yaptığı konuşmada, çocukların aile ortamı içerisinde yeni Yetiştirme Yurdunda mutlu olduklarını, kendilerinden tek isteklerinin derslerine çalışarak başarılı olmaları olduğunu söyledi. Yetiştirme Yurdu ziyaretinin ardından Vali Yavuz Erkmen ve beraberindeki heyet 0-6 Yaş Çocuk Yuvasını ziyaret ettiler. Burada çocukların bayramını kutlayan Vali Yavuz Erkmen ve protokol üyeleri çocuklara çeşitli hediyeler verdiler. Heyet daha sonra Huzurevini ziyaret etti. Burada Huzurevi sakinleri ile yakından ilgilenen Vali Erkmen, ve protokol üyeleri yaşlılarla sohbet ederek çeşitli hediyeler verdiler ve Ramazan Bayramlarını kutladılar.

Sosyal Hizmetler İl Müdürü Ahmet Altın, devletin ve insanlarımızın, çocuklarına, yaşlılarına ve gençlerine gereken ilgiyi en üstün şekilde gösterdiğini söyleyerek, Huzurevinin fiziki ortamının iyileştirilmesi konusunda her türlü desteği veren Vali Yavuz Erkmen ve Belediye Başkanı Nihat Zeybekci’ye teşekkür etti. Belediye Başkanı Nihat Zeybekci de, devletlerin gerçek varlık sebebinin, yetimine, yaşlısına, acizine sahip çıkması olduğunu söyleyerek, bu konuda hizmet etmekten mutluluk duyduğunu ifade etti. Vali Yavuz Erkmen, Huzurevi sakinlerinin Ramazan Bayramlarını kutlayarak, “Bizi diğer milletlerden ayıran özelliklerimiz çok farklıdır. Biz millet olarak büyüklerimize saygı gösterir, küçüklerimizi severiz. Bu millet olarak bizim özelliğimizdir. Bunu kaybetmememiz gerekiyor. Büyüklerimiz bizler için kıymetli olmuşlardır. Burada sizler mutlu olduğunuz sürece bizler daha da mutlu oluruz. Bu nedenle bizler her zaman sizlerin hizmetinizdeyiz” dedi. Vali Yavuz Erkmen ve diğer protokol üyeleri son olarak Şehitlikleri ziyaret ettiler. İlk olarak Askeri Şehitliği ziyaret eden protokol üyeleri burada okunan duanın ardından şehit mezarlarına karanfil bıraktılar. Vali Erkmen ve beraberindeki heyet son olarak Polis Şehitliğini ziyaret etti. Burada da okunan duanın ardından şehit mezarlarına karanfil bırakıldı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
19 Nisan 2024 Cuma 11 27Çok Bulutlu
20 Nisan 2024 Cumartesi 14 19
21 Nisan 2024 Pazar 10 26Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 11 27Çok Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 14 33Parçalı Bulutlu