REKLAMI GEÇ

PTT önlerinde yine uzun kuyruklar oluştu

PTT önlerinde yine uzun kuyruklar oluştu

Sokağa çıkma yasağının sonra ermesiyle haftanın ilk gününde Denizliler yine sokaklara akın etti. PTT şubeleri önünce metrelerce kuyruk oluştu. Candoğan Parkı’na karşısındaki PTT şubesindeki sıra Çınar Meydanı’ndaki horoz heykeline kadar uzadı.

Ali İbileme / DENİZLİHABER / 4 Mayıs 2020 Pazartesi, 12:01

Denizli’de Kovid-19 (Koronavirüs) tedbirleri kapsamında uygulanan 3 günlük sokağa çıkma yasağı dün gece sona erdi. 3 gün boyunca sessizliğin hakim olduğu sokaklarda haftanın ilk gününde yine büyük yoğunluk oluştu.

Bin liralık yardım, seyahat izni, e-devlet şifresi, fatura ödemeleri gibi işlemler için vatandaşlar sabahın erken saatlerinde PTT şubelerinin yolunu tuttu. Gazi Mustafa Kemal Paşa Bulvarı üzerindeki PTT’den yardım parasını almak isteyen ve diğer işlemler için gelen yüzlerce vatandaş, PTT önünde yaklaşık 200 metre kuyruk oluşturdu.

Yaklaşık birer metre mesafeyle sıraya giren vatandaşların oluşturduğu kuyruk Çınar Meydanına kadar uzandı. Ayrıca Bulvar üzerindeki bankaların önünde de yoğunluk oluştu.

Gazi Mustafa Kemal Bulvarı üzerinde bir polis ekibi sürekli devriye gezerek, megafondan vatandaşları sosyal mesafeyi korumaları yönünde uyardı.

Bu arada, PTT’den paralarını almak isteyen vatandaşların büyük çoğunluğuna yardımları güvenlik güçleri ve PTT kuryeleri tarafından evlerinde verilmeye devam ediyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
25 Nisan 2024 Perşembe 17 29Rüzgarlı
26 Nisan 2024 Cuma 14 28Az Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 15 31Az Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 18 32Parçalı Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 18 31Parçalı Bulutlu