REKLAMI GEÇ

“Randevu almanıza gerek yok”

“Randevu almanıza gerek yok”

Vali Yavuz Erkmen, kendisini makamında ziyaret eden Türkiye Harp Malulleri Şehit, Gazi, Dul ve Yetimleri Koruma Derneği Başkanı Mehmet Emin Öztürk ile dernek üyeleri ve şehit yakınlarına, bundan sonra randevu almadan kendisini ziyaret edebileceklerini söyledi.

/ DENİZLİHABER / 24 Temmuz 2008 Perşembe, 00:00

Türkiye Harp Malulleri Şehit, Gazi, Dul ve Yetimleri Koruma Derneği Başkanı Mehmet Emin Öztürk ile dernek üyeleri ve şehit yakınları, Vali Yavuz Erkmen’i makamında ziyaret etti. Dernek Başkanı M. Emin Öztürk, Vali Yavuz Erkmen’e dernek hakkında bilgi verdikten sonra derneğin mevcut sorunları ve sıkıntılarını çözmek adına yapılması gerekenler üzerine Vali Erkmen’e isteklerini bildirdi.

‘Randevusuz gelebilirsiniz’

Vali Yavuz Erkmen gereken ne ise yapılacağını ve bu konuda müsterih olmalarını söyledi. Vali Erkmen, “Bu dernek bizim gözümüzde diğerlerinden farklı bir yerdedir. Şehit ve gazi yakınları olarak sizler ne zaman isterseniz gelip derdinizi sıkıntınızı söyleyebilirisiniz. Bunun için randevuya gerek yok” dedi. Vali Yavuz Erkmen, “Vatan, özgürlüğümüz ve kutsal değerlimiz uğruna canını feda eden ve şehitlik mertebesine ulaşan bu evlatlarımız hepimizin hür ve özgür yaşaması için canlarını feda ettiler. Bu anımızı şehitlerimize ve gazilerimize borçluyuz. Bu millet önceden olduğu gibi şimdi ve gelecekte de şehitler verecektir. Hepimizin içi acıyor gönül ister ki hiç olmasın ama ‘Ateş düştüğü yeri yakar’ sözünde olduğu gibi yaşamayan bu acıyı anlayamaz. Her seferinde son olsun istiyoruz ve diliyoruz ama bağımsızlık için bu bedeli ödüyoruz. Bu vesile ile şehitlerimizi bir kez daha rahmetle ve şükranla anıyor, hayatta olan gazilerimize sağlık ve uzun ömürler diliyoruz” dedi.

Ziyaretlerinden dolayı dernek başkanı ve üyelerine teşekkür eden Vali Yavuz Erkmen, bundan sonra daha sık bir araya gelmek suretiyle şehit, gazi ailelerinin, daha rahat yaşamaları için Valilik’e düşen görev ne ise yapmaya hazır olduklarını söyledi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
26 Nisan 2024 Cuma 14 28Az Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 14 32Az Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 17 30Parçalı Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 15 30Parçalı Bulutlu
30 Nisan 2024 Salı 16 32Parçalı Bulutlu