REKLAMI GEÇ

Rizeli Erdoğan’ın parmak ısırtan yükselişi

Rizeli Erdoğan’ın parmak ısırtan yükselişi

AK Parti dönemiyle birlikte yıldızı parlayan Rizeli Süleyman Erdoğan’ın parmak ısırtan yükselişi sürüyor. AK Parti İl sekretaryasında göreve başlayan, Denizli Belediyesi’ndeki müdürlük görevlerinin ardından Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’nin danışmanı olan Erdoğan, şimdi de Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne getirildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 20 Eylül 2016 Salı, 12:55

Aslen Rizeli olan Süleyman Erdoğan’a yükselişin kapıları AK Parti ile açıldı. AK Parti İl sekretaryasında görev yaparken, 2004 yerel seçimlerinde Nihat Zeybekci’nin Denizli Belediye Başkanı seçilmesiyle özel kalem birimine transfer oldu.

ZABITA VE ULAŞTIRMA MÜDÜRLÜKLERİ YAPTI
Vatani görevini tamamlayan Erdoğan yeniden Denizli’ye döndü ve bu kez Denizli Belediyesi’ndeki görevi Zabıta Müdürlüğü’ydü. Bir süre bu görevi sürdüren Erdoğan, belediyede Ulaştırma Müdürü olarak da görev aldı.

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, güvendiği isimlerden olan Erdoğan’ı bir kez daha yanına alarak danışmanı yaptı. Bakanlığı döneminde en yakınındaki isimlerden olan Erdoğan, Ahmet Altın’ın FETÖ soruşturmaları kapsamında önce açığa alınması, göreve iade edilmesinden sonra da Ankara’ya çekilmesi üzerine boşalan Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne atandı.

Yorumlar

denizli evladı   -  Bağlantı 20 Eylül 2016, 13:22

herhalde denizlimizden hiç adam yetişmiyor ki transfer ediyoruz.. sonrada kahraman denizlinin kahraman evlatları hadi siz park bahçeye güvenliğe temizlik işlerine..

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
25 Nisan 2024 Perşembe 17 29Rüzgarlı
26 Nisan 2024 Cuma 14 28Az Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 15 31Az Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 18 32Parçalı Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 18 31Parçalı Bulutlu