REKLAMI GEÇ

Sağlam aile sağlam toplum

Sağlam aile sağlam toplum

Denizli Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi Aile Düzeni Koruma ve Kültürümüzü Yaşatma Grubu, Kültürel Yozlaşma ve Aile konulu eğitim toplantısı düzenledi.

/ DENİZLİHABER / 2 Şubat 2010 Salı, 17:49

Fatih Kaplı Pazaryeri Çok Amaçlı Toplantı Salonu’nda düzenlenen seminerde, Kişisel Gelişim Uzmanı Enver Nugay, mahalle sakinlerine kültürel yozlaşma ve aile hakkında geniş bilgi verdi.

Denizli Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi Aile Düzeni Koruma ve Kültürümüzü Yaşatma Grubu, Kültürel Yozlaşma ve Aile konulu eğitim toplantısı düzenledi. Fatih Kaplı Pazaryeri Çok Amaçlı Toplantı Salonu’nda düzenlenen seminere konuşmacı olarak Kişisel Gelişim Uzmanı Enver Nugay, katıldı.

Aile Düzeni Koruma ve Kültürümüzü Yaşatma Grubu Başkanı Tülay Tekin, Türk toplumuna ait değerlerin korunması gerektiğine inandıkları için Kadın Meclisi bünyesinde kurulan çalışma grubunun “Kültürel Yozlaşma ve Aile” konulu bir seminer düzenleme ihtiyacı duyduğunu belirti. Eski gelenek ve göreneklerin unutulması ile birlikte aile yapısının da değiştiğini dile getiren Tekin, “ Kültürümüz dış etkenlerle birlikte yıpranmış durumda. Eski geleneklerimizi giderek kaybetmeye başladık. Bunları yeniden canlandırmak için, dış etkenlerden korumak, toplumumuzu duyarlı hale getirmek için çalışmalar başlattık. Düzenli olarak Denizli’nin bütün mahallelerine ulaşmaya çalışıyoruz. 5.sini gerçekleştirdiğimiz seminerimiz de konusunda uzman olan Kişisel Gelişim Uzmanı Enver Nugay ile halkımızı buluşturmaya çalışıyoruz. Çok önemli bilgilerin aktarıldığı bu toplantılara haziran ayı sonuna kadar devam edeceğiz. Bu etkinliğimize herkesi bekliyoruz” dedi.

Toplumun en önemli çekirdeği olan aile kurumunun kendi içindeki bağlarını kuvvetlendirmenin toplumu da kuvvetli yapacağını belirten Kişisel Gelişim Uzmanı Enver Nugay, ise seminerlere katılanların çevreleriyle olan iletişimlerinde çok daha başarılı olduklarını söyledi. Aile kurumunun sağlam temeller üzerine oturması için aile bireylerinin bir birleriyle olan iletişimlerinin net olması gerektiğine dikkat çeken Nugay, “ Bu seminerde bizim olan değerlerin fark edilmesi için çeşitli örnekler veriyoruz. Kişisel gelişim için ipuçları sunuyoruz. Bu anlattıklarımız güçlü bir aileyi ortaya çıkarmak için. Buraya gelenler çocuklarıyla, eşleriyle iletişimde çok daha başarılı olmaya başlıyorlar ki bu güçlü bir toplumun oluşması için ilk adım. İlgiden oldukça memnunum tüm Denizlilileri seminerlerimize bekliyorum” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
24 Nisan 2024 Çarşamba 18 34Rüzgarlı
25 Nisan 2024 Perşembe 17 29Rüzgarlı
26 Nisan 2024 Cuma 15 27Az Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 15 31Az Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 17 32Parçalı Bulutlu