REKLAMI GEÇ

Şehir Tiyatrosu’nun “Kamyon”u Konya’da

Şehir Tiyatrosu’nun “Kamyon”u Konya’da

Denizli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu’nun ünü şehir dışına da taştı. Şehir Tiyatrosu, istek üzerine sevilen oyunlarından “Kamyon”u Konya Devlet Tiyatrosu’nda Konyalı sanatseverler ile buluşturdu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 6 Aralık 2019 Cuma, 14:35

Denizli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu, Konya Çınar Sanat Atölyesi Derneğinin davetlisi olarak Konya Devlet Tiyatrosu’nda Kamyon oyunuyla sahne aldı.

Konya Çınar Sanat Atölyesi Derneği’nin daveti üzeri Mehmet Baydur’un yazdığı, Samet Hafızoğlu’nun yönettiği Kamyon adlı oyunla Konya Devlet Tiyatrosu’nda sanatseverlerle bir araya gelen oyuncular, izleyicilerine eğlenceli zaman geçirtti.

Tiyatro tutkunlarının ayakta alkışladığı Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu, sanat yolculuğundan hoş anılarla Denizli’ye döndü. Büyükşehir Tiyatrosu sanatçıları oyunun ilgiyle izlendiğini ve Konyalı tiyatroseverlerin büyük beğenisini kazandığını ifade etti.

KAMYON
Kamyon oyunu, ailesinin geçimi için kendi hayatını ortaya koymuş yenidünya hamallarının Ege dağlarındaki serüvenini anlatıyor. Oyunda Anadolu’nun farklı yörelerinden ekmek parası için kamyonla yola çıkan insanlar, Ege dağlarında mahsur kalır. Kamyonla yolda kalan insanların hikâyesine, Ege köylüleri de eklenince işler bambaşka bir hal alır.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
23 Nisan 2024 Salı 15 33Rüzgarlı
24 Nisan 2024 Çarşamba 18 34Rüzgarlı
25 Nisan 2024 Perşembe 16 29Rüzgarlı
26 Nisan 2024 Cuma 13 27Parçalı Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 15 30Parçalı Bulutlu