REKLAMI GEÇ

Şehit yakınları ve gazilere iftar yemeği

Şehit yakınları ve gazilere iftar yemeği

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, şehit aileleri ve gazilerin razı olmadığı hiçbir şeyin bu memlekette gerçekleşmeyeceğini söyledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 14 Haziran 2016 Salı, 15:06

Polis Evi’nde Ramazan ayı dolayısıyla şehit aileleri ve gaziler onuruna iftar yemeği verildi. Yemeğe Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci ,eşi Ayşen Zeybekci, Vali Şükrü Kocatepe, Aile ve Sosyal Politikalar eski Bakanı Sema Ramazanoğlu, milletvekilleri Şahin Tin, Cahit Özkan, Kazım Arslan ve Emin Haluk Ayhan, 11. Komando Tugay Komutan Vekili Topçu Albay Mehmet Özaydın, eşi Serpil Özaydın, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, eşi Berrin Zolan, daire müdürleri, şehit aileleri ve gaziler katıldı.

“SİZLER RAZI OLMADAN OLMAZ”
Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, yemekte yaptığı konuşmada, vatan, bayrak, devletin onuru mevzu olduğunda, dünyadaki hiç bir maddi zenginliğe tırnağı feda edilmeyecek evlatların bu ülke için şehit düştüğünü, gazi olduğunu söyledi.

denizli-sehit-yakinlari-gazilere-iftar-yemegi-2

Türk milletinin var olduğundan beri asla diz çöküp aman dilemediğini vurgulayan Zeybekci, “Kafkas Dağları’ndan, Orta Asyalar’dan, çöllerden Balkanlara, Galiçyalara ve Sibiryalara kadar şehit vermediğimiz yer kalmadı. Onun için böyle büyük bir millet olduk. Allah sizleri ve bu ülkenin bütün şehit evlatlarını cennetinin en güzel yerinde buluştursun inşallah. Şehit olmak hedef ve gayesi ile yola çıkarak gazilik mertebesine erişen o gazilerimizi de rabbim, iki cihanda mutlu ve mesut etsin diyorum. Şundan emin olunuz, şehit ailelerimizin ve gazilerimizin razı olmadığı hiçbir şey bu memlekette gerçekleşmeyecektir” dedi.

denizli-sehit-yakinlari-gazilere-iftar-yemegi-1

“BİZE DÜŞEN SİZLERE HİZMETTİR”
Aile ve Sosyal Politikalar eski Bakanı Sema Ramazanoğlu ise, şehit aileleri ve gazilere “Sizler gerçekten çok özel insanlarsınız. Sizler, o şehadet makamına ermiş kardeşlerimizin yakınları olmanın şerefi ile şereflenmişsiniz. Bizlere ancak sizlere hizmet etmek düşer” diye seslendi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
19 Nisan 2024 Cuma 11 27Çok Bulutlu
20 Nisan 2024 Cumartesi 14 19
21 Nisan 2024 Pazar 10 26Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 11 27Çok Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 14 33Parçalı Bulutlu