REKLAMI GEÇ

Şehitler için taziye mesajı

Şehitler için taziye mesajı

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Bingöl’de bölücü terör örgütünün düzenlediği hain saldırıda şehit olan Acıpayamlı polis memuru Osman Eray Karademir ve silah arkadaşları için taziye mesajı yayımladı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 2 Ağustos 2016 Salı, 16:19

Türkiye’nin birlik ve beraberliğinin, dışarıdaki düşmanları ve onların içerideki hain maşaları tarafından bozulmaya çalışıldığını belirten Başkan Zolan “Türkiye, bin yıllık devlet geleneği, vatansever milleti ve kahraman güvenlik güçleriyle bu belaları def etmektedir. Türkiye Cumhuriyeti’nden silah zoruyla ve dayatmayla taviz alabileceğini sanan bedbahtlar, tarih boyunca karşılaştıkları sert tavrı bugün ve yarın da görmeye devam edeceklerdir” dedi.

baskanlardan-taziye-mesaji-zolan

Güvenlik güçlerinin hain terör örgütlerine karşı Türkiye’nin dört bir yanında mücadele ettiğini dile getiren Başkan Zolan, “Devletin otoritesine, vatanın bütünlüğüne ve milletimizin bağımsızlığına kast eden bu alçakların hain saldırıları hiçbir zaman amacına ulaşamayacak, Türkiye Cumhuriyeti bu şuur yoksunu bedbahtları mağlup edecektir. Hain saldırıda şehit düşen hemşehrimiz polis memuru Osman Eray Karademir ve mesai arkadaşlarına Allah’tan rahmet; ailelerine, Türk Polis Teşkilatına, Denizlimize ve milletimize başsağılığı diliyorum” dedi.

BAŞKAN GÜRLESİN’DEN ŞEHİT POLİSLER İÇİN TAZİYE MESAJI
Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin de, yayınladığı taziye masajında şu görüşlere yer verdi:

baskanlardan-taziye-mesaji-gurlesin

“Bingöl’de PKK’lı teröristlerce tarafından yola park edilen bomba yüklü aracın zırhlı polis servis aracının geçişi sırasında patlatılması sonucu 6 polisimiz şehit oldu, 1’i ağır 3 polisimiz yaralandı. Hastanenin yoğun bakımında tedavisi süren Denizlili polis memurumuz kahramanımız Osman Eray Karademir de tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehadet şerbetini içti. Demokrasi uğruna şehit olan kardeşlerimizin acısı yüreklerimizde tazeliğini korurken, Bingöl’den de aldığımız kara haberle tekrar üzüntüye boğulduk. Denizlimize ve Türk milletini yüreğine bir ateş daha düştü. Terörün her türlüsünü lanetliyorum, kınıyorum. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu menfur saldırıda hayatını kaybeden aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, şehitlerimizin değerli ailelerine, yakınlarına, Türk Polis Teşkilatı mensuplarımıza ve yüce Türk milletine başsağlığı ve sabır diliyorum. Yaralı kahraman polislerimize ise acil şifalar diliyorum.”

baskanlardan-taziye-mesaji-subasi

BAŞKAN SUBAŞIOĞLU’NDAN MESAJI
Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu da yayınladığı taziye mesajında, “Bingöl’de çevik kuvvet polislerini taşıyan zırhlı servis minibüsüne, PKK terör örgütü tarafından düzenlenen hain saldırıda 7 polisimiz şehit olmuş 3 polisimiz de yaralanmıştır. Denizlimize gelen şehit haberi de bir kez daha bizleri derinden sarsmıştır. Saldırıda hayatını kaybeden Denizlili kahraman polisimiz Osman Eray Karademir’e Allah’tan rahmet, değerli ailesine, yakınlarına ve Yüce Türk Milletimize baş sağlığı diliyorum. Unutulmamalıdır ki millet olarak çok önemli günlerden geçtiğimiz şu zamanda Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin bölünmez bütünlüğüne ısrarla kasteden hainlere gereken cevap verilecektir. Terörün her türlüsüne lanet olsun” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
20 Nisan 2024 Cumartesi 13 18
21 Nisan 2024 Pazar 8 25Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 11 27Parçalı Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 15 34Parçalı Bulutlu
24 Nisan 2024 Çarşamba 18 34Çok Bulutlu