REKLAMI GEÇ

SELAMLAMA YAPTILAR AMA KİME…

SELAMLAMA YAPTILAR AMA KİME…

Kutlama yapılmayacağı açıklanan Zafer Bayramı’nda son anda yapılan program değişikliği ilginç görüntüler ortaya çıkardı. Vali Şükrü Koceatepe, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Kamil Özkan Özbakır ve Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, resmi geçit töreninde halkı selamlandı ama vatandaş kutlamalarda yoktu.

Şengül Boz / DENİZLİHABER / 30 Ağustos 2015 Pazar, 12:19

Başbakanlığın 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamalarını iptal ettiğini günler öncesinden duyurması bu yıl karışıklığa neden oldu. Denizli Valiliği, iki gün önce resmi internet sitesinden yaptığı açıklama ile kutlamaların iptal edildiğini duyururken, bugün kent protokolü kısa bir tören yapmayı tercih etti.

İC-4

Son anda yapılan program değişikliği ile Zafer Bayramı kutlamaları sınırlandırıldı ama yapılmasına karar verildi. Kent protokolü kutlamalara Atatürk Anıtı’na çelenk koyarak başladı. Daha sonra Vali Şükrü Kocatepe, makamında protokol üyelerini kabul etti.

ic-

Gazi Bulvarı’ndaki kutlama programı, saat 10.00’da Vali Şükrü Kocatepe, 11.M.P. Tugay ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Kamil Özhan Özbakır ile Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın halkı selamlaması ve 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutlaması ile başladı.

İC-3

AMA HALK YOKTU
İki gün önce Başbakanlık genelgesi ile kutlamaların iptal edildiği yönündeki açıklama nedeniyle vatandaş tören alanında yoktu. Boş alana selamlayan Denizli Valisi Şükrü Kocatepe, “Yeni bir bakanlık genelgesi geldi. Kutlamalar sınırlandı ama yapıldı” diye konuştu.

İC-2
30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 93. Yıldönümü kutlama programı, Binbaşı Ahmet Ünallı’nın günün anlam ve önemini belirten konuşmasının ardından geçiş töreni ile sone erdi. Geçiş törenine bu yıl askeri birliklerin dışında katılımın olmaması dikkat çekti.

Yorumlar

Ali   -  Bağlantı 31 Ağustos 2015, 09:03

Saçmalıktan ibaret ağaçlara mı selam vermişler ne güzel

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
20 Nisan 2024 Cumartesi 13 18
21 Nisan 2024 Pazar 8 25Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 11 27Parçalı Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 15 34Parçalı Bulutlu
24 Nisan 2024 Çarşamba 18 34Çok Bulutlu