REKLAMI GEÇ

Sendikacılar ve rotaryenleri ağırladı

Vali Hasan Canpolat, makamında Türk Büro-Sen, Eğitim Bir-Sen ve Rotary Kulübü temsilcilerini ağırladı.

/ DENİZLİHABER / 18 Aralık 2007 Salı, 01:00

Vali Hasan Canpolat’ı, makamında Türk Büro-Sen, Eğitim Bir-Sen ve Rotary Kulübü temsilcileri ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Rotaryenler bilgi verdi

Rotary Kulüpleri Bölge Başkanı Sezai Moral, Pamukkale Rotary Kulübü Başkanı Halim Sivri ve kulüp üyeleri Vali Dr. Hasan Canpolat’ı makamında ziyaret ederek, kulüplerinin çalışmaları ve gerçekleştirdikleri etkinlikler hakkında bilgi verdi. Vali Hasan Canpolat, ziyaretlerinden dolayı Rotary Kulübü’nün başkan ve üyelerine teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.  

Yeni yönetimlerini tanıttılar

Türkiye Kamu-Sen’e bağlı Türk Büro-Sen Denizli Şube Başkanı Halil İbrahim Çubukçu ve yeni yönetim kurulu üyeleri Vali Dr. Hasan Canpolat’ı makamında ziyaret ettiler. Yeni seçilen yönetim kurulu üyeleri ile Vali Canpolat’ı ziyaret eden Başkan Çubukçu, sendikalarının üye yapısı, faaliyet alanları ve gerçekleştirdikleri etkinlikler hakkında bilgi verdi. Vali Hasan Canpolat, Türk Büro-Sen Denizli Şube Başkanı Halil İbrahim Çubukçu ve yeni yönetimi kutlayarak çalışmalarında başarılar diledi.  

Eğitim Bir-Sen de Valilik’teydi

Yönetim kurulu üyeliğine yeni seçilen kurul üyeleri ile birlikte Vali Canpolat’ı makamında ziyaret eden Eğitim Bir-Sen Denizli Şube Başkanı Halit Ortaköy, sendikalarının çalışmaları, üye yapıları ve gerçekleştirdikleri etkinlikler hakkında bilgi vererek, sendikalarının bazı yayınlarını Vali Canpolat’a takdim etti.Vali Hasan Canpolat, Başkan Halit Ortaköy ve yeni seçilen yönetim kurulu üyelerini kutlayarak çalışmalarında başarılar diledi.

           

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
20 Nisan 2024 Cumartesi 13 18
21 Nisan 2024 Pazar 8 25Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 11 27Parçalı Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 15 34Parçalı Bulutlu
24 Nisan 2024 Çarşamba 18 34Çok Bulutlu