REKLAMI GEÇ

Delikara, canlı yayında yakalanınca

Delikara, canlı yayında yakalanınca

Denizli’nin ünlü muhabirlerinden Serhat Delikara, depreme canlı yayında yakalandı. Panik yapan muhabir konuşmakta zorlanınca, sosyal medyanın fenomeni oldu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 20 Mart 2019 Çarşamba, 18:45

Türkiye, Acıpayam’da yaşanan ve orta büyüklükte olmasına rağmen yıkıcı hasara yol açan depremi konuşuyor. Deprem anıyla ilgili görüntüler de bir bir sosyal medyaya düşüyor. O anlarla ilgili günün en çok konuşulan görüntüsü DEHA TV canlı yayını oldu. Canlı yayında İl Sağlık Müdürü Berna Öztürk’ü ağırlayan Serhat Delikara, depremle birlikte panik yapıp konuşamayınca sosyal medyada fenomen oldu.

Şiddetli deprem anında konuşmakta olan İl Müdürü Öztürk’ün konuşmasını arasına giren Delikara,”Deprem oluyor. Çok şiddetli sallanıyoruz. Panik yapmayın sayın seyirciler. Panik yok!. Panik Yok” sözlerini tekrarlamaya başladı. Muhabirlerin de insani yönünü ortaya koyan görüntülerde aşırı panik yüzünden çok yerine şok şiddet diyen ve bir ara da seyircilerin sessiz olmasını isteyen muhabir Delikara’nın bu görüntüleri güne yansıyan en sempatik anlardan biri olarak tarihe geçti. Delikara’nın “Şok Şiddetli deprem oluyor. Panik yok. Sakin! Sakin!.. Lütfen sessiz olalım” sözleri uzun süre hafızalardan silinmeyeceğe benziyor.

İl Sağlık Müdürü Berna Öztürk’ün ilk sözleri ise, “Bayağı şiddetli oldu. İnşallah bir can kaybı yoktur” oldu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı