REKLAMI GEÇ

Soma kurbanlarına borç jesti

Soma kurbanlarına borç jesti

Bereket Enerji Yönetim Kurulu Başkanı Ceyhan Saldanlı, Soma’daki maden faciasında hayatını kaybeden ve yaralanan maden işçilerinin ödenmemiş elektrik borçlarının silineceğini açıkladı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 15 Mayıs 2014 Perşembe, 16:22

Bereket Enerji’den Soma’daki maden faciasında hayatını kaybeden ya da yaralananlarına ailelerine jest geldi. Bereket Enerji Yönetim Kurulu Başkanı Ceyhan Saldanlı, Soma’da yaşamını yitiren ya da yaralanan maden işçilerinin ödenmemiş elektrik borçlarının gruba ait Gediz Elektrik Perakende Satış A.Ş tarafından karşılanacağını açıkladı.

Saldanlı açıklamasında elim facia ile ilgili olarak duyduğu üzüntüyü de dile getirdi. Saldanlı, “Soma’da yaşanan ve milletimizi derin üzüntüye sevk eden elim kazada hayatını kaybeden/yaralanan kardeşlerimizin ödenmemiş elektrik tüketim bedelleri grubumuza ait Gediz Elektrik Perakende Satış A.Ş tarafından karşılanacaktır. Hayatını kaybeden işçi kardeşlerimize Allah’tan rahmet, kederli ailelerine başsağlığı ve sabır temenni eder; yaralılara acil şifalar dilerim. Milletimizin başı sağ olsun” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
25 Nisan 2024 Perşembe 17 29Rüzgarlı
26 Nisan 2024 Cuma 14 28Az Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 15 31Az Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 18 32Parçalı Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 18 31Parçalı Bulutlu