REKLAMI GEÇ

STFA Holding’den Başkan Zolan’a ziyaret

STFA Holding’den Başkan Zolan’a ziyaret

Denizli’de doğal gaz dağıtımını yapan Enerya Gaz Dağıtım A.Ş.’yi de bünyesinde barındıran STFA Yatırım Holding’in Yönetim Kurulu Başkanı İlker Keremoğlu, Denizli’ye geldi. Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ı ziyaret eden Keremoğlu, “Uluslararası sermayeyi de yanımıza katarak işlerimizi daha iyi götürmeye çalışıyoruz” açıklamasını yaptı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 24 Haziran 2015 Çarşamba, 16:44

Enerya Gaz Dağıtım AŞ’yi de bünyesinde barındıran STFA Yatırım Holding’in Yönetim Kurulu Başkanı İlker Keremoğlu ile yönetim kurulu üyeleri, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ı ziyaret etti. Ziyarete, Enerya Genel Müdürü Aslan Uzun ve STFA Holding’in yatırım ortağı İsviçreli Partners Group yöneticileri de katıldı.

STFA Yatırım Holding Yönetim Kurulu Başkanı İlker Keremoğlu, faaliyetleriyle ilgili Zolan’a bilgi verdi. Enerya Gaz Dağıtım AŞ’nin yüzde 30 hissesinin İsviçreli Partners Group’un satın aldığını anlatan Keremoğlu, “Uluslararası sermayeyi de yanımıza katarak işlerimizi daha iyi götürmeye çalışıyoruz” dedi.

Başkan Zolan ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Denizli’mizde doğal gaz yürüyüşü 2006 yılında başladı. Biz de çok büyük destek verdik, şirketiniz de çok büyük arzu etti. Karşılıklı işbirliği içerisinde birbirimize engel olmadan ilerledik. Biz ne istediysek o oldu. Emeği geçen herkese teşekkür ederim” diye konuştu.

Yorumlar

Bakış AÇısı   -  Bağlantı 25 Haziran 2015, 11:59

Hahaha. Vatandaş ile görüşüyor musunuz sayın Başkan????

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
25 Nisan 2024 Perşembe 17 29Rüzgarlı
26 Nisan 2024 Cuma 14 28Az Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 15 31Az Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 18 32Parçalı Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 18 31Parçalı Bulutlu