REKLAMI GEÇ

Su ve Atıksu Yönetimi Sempozyumu sona erdi

Su ve Atıksu Yönetimi Sempozyumu sona erdi

Denizli Büyükşehir Belediyesi DESKİ Genel Müdürlüğünün ev sahipliğinde düzenlenen Uluslararası Kentsel Su ve Atıksu Yönetimi Sempozyumu sona erdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 30 Ekim 2018 Salı, 15:29

Denizli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (DESKİ) Genel Müdürlüğü’nün ev sahipliğinde yapılan Uluslararası Kentsel Su ve Atıksu Yönetimi Sempozyumu (UKSAY 2018), tamamlandı. Program kapsamında sempozyuma katılan bilim insanları 179 adet sözlü bildiriyi 3 gün boyunca 5 salonda eş zamanlı olarak sundu.

32 poster bildirinin de katılımcılara ve ilgililere sergi alanında sunulduğu sempozyumda dünyada suyun geleceği konuşuldu. Üç gün süren sempozyumun sonuç bildirgesinin kısa süre sonra kamu oyu ile paylaşılacağı beirtildi. Denizli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (DESKİ) Genel Müdürü Prof. Dr. Mahmud Güngör, sempozyuma katılan tüm bilim insanları ve konuklara teşekkür etti.

“Sempozyum çok verimli geçti”

Prof. Dr. Güngör, “Sempozyumun gerçekleşmesinde büyük destekleri bulunan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanımız Osman Zolan’a çok teşekkür ederim. Büyükşehir Belediyemizin yanında Türkiye Belediyeler Birliği de destekçimiz oldu. Sempozyum çok verimli geçti. Burada sunulan bilimsel tebliğler, kentsel su ve atıksu yönetimine kesinlikle çok faydalı olacaktır. Bu sempozyumun düzenlenmesinde sekreteryasından düzenleme kuruluna, bilim kuruluna ve bildiri sunan tüm akademisyenlere ve emek veren herkese çok teşekkür ederim” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
25 Nisan 2024 Perşembe 17 29Rüzgarlı
26 Nisan 2024 Cuma 14 28Az Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 15 31Az Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 18 32Parçalı Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 18 31Parçalı Bulutlu