REKLAMI GEÇ

Sürücülere ‘hız yapmayın’ çağrısı

Sürücülere ‘hız yapmayın’ çağrısı

Merkezefendi’nin Selçukbey Mahallesi’ndeki 555 ile 577 sokakların birleştiği kavşakta sürücülerin hız limitine uymadığını, bu nedenle sık sık kazalar meydana geldiğini söyleyen mahalle sakinleri, sürücülere “hız yapmayın” çağrısında bulunurken, yetkililerden de önlem almalarını istedi.

Şengül Boz / DENİZLİHABER / 30 Temmuz 2016 Cumartesi, 14:40

Vali Ahmet Altıparmak’ın Kent Trafik Platformu oluşturulduğunu, bölge ve şehir içinde trafik kazaların yoğun yaşandığı noktaların tespit edileceğini ve buralarda kazaya neden olan unsurların giderilmesi için çalışmalar yapılacağını açıklamasının ardından ihbarlar gelmeye başladı.

denizli-selcukbey-mahallesi-kavsak-duzenlemesi-1

SELÇUKBEY MAHALLESİ’NDEN ŞİKAYET
Bu haberin Denizlihaber.com’da yayınlanmasının ardından Selçukbey Mahallesi’nden bir şikayet ulaştı haber merkezimize. 555 ile 577 sokakların kesiştiği kavşaktan geçenlerin hız yapmasından şikayet eden vatandaşlar, bu nedenle yaşlı ve çocukların karşıdan karşıya geçerken zorlandığını söyledi.

ÖNLEM ALINMALI
Mahalle sakinlerinden ve ismini açıklanmasını istemeyen genç kadın, “Günün belirli saatlerinde trafik yoğunluğu yaşanıyor. Ama bizi rahatsız eden korkutan sürücülerin hız yapması. Çocuklarımızın can güvenliği tehlikede. Bu bölgede hız sınırlayıcı önlem alınmasını istiyoruz” dedi.

denizli-selcukbey-mahallesi-kavsak-duzenlemesi-2

YAYA GEÇİDİ YAPILABİLİR
Mahalle sakinlerinden Mesut Yılanlı ise, 20 yıldan beri bu noktada ikamet ettiğini belirterek, “İlk zamanlar burası çok sakindi. Yeni yapılaşmalar oldukça yoğunlukta arttı. Özellikle gece saatlerinde hız yapan araçların fren sesi, korna sesi bizleri rahatsız ediyor. Burada öncelikle sürücülerin şehiriçi hız limitini aşmaması gerekir. Bunun için bir yaptırım olmalı. Hız kesiciler, araçlara zarar verdiği için tavsiye etmem” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
20 Nisan 2024 Cumartesi 13 18
21 Nisan 2024 Pazar 8 25Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 11 27Parçalı Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 15 34Parçalı Bulutlu
24 Nisan 2024 Çarşamba 18 34Çok Bulutlu