REKLAMI GEÇ

TDV toplantısı Denizli’de yapıldı

TDV toplantısı Denizli’de yapıldı

Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Bilgilendirme toplantısı, Cedide Abalıoğlu Anadolu İmam-Hatip Lisesi’nde yapıldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 10 Aralık 2016 Cumartesi, 09:32

Toplantıya Diyanet İşleri Başkanlığı Başmüfettişi İbrahim Hatipoğlu, Türkiye Diyanet Vakfı Mütevelli Heyet İkinci Başkanı Mazhar Bilgin, Denizli Müftüsü Mehmet Aşık, TDV Şube Hizmetleri Müdürü Yavuz Kocamış, Cedide Abalıoğlu Anadolu İmam-Hatip Lisesi Müdürü Mustafa Yollu, müftü yardımcıları, ilçe müftüleri ile din görevlileri katıldı.

Delikliçınar Yeni Camii İmam-Hatibi Ömer Uykun’un okuduğu Kur’an-ı Kerim’in ardından Müftü Mehmet Aşık davetlilere seslendi.

Türkiye Diyanet Vakfı’nın büyük bir kuruluş olduğunu belirten Müftü Aşık, Diyanet Vakfı’nın ülkemizde din hizmetlerine önemli katkılar sunduğunu ifade etti.

Müftü Aşık, “Vakfımız ülkemizde ve 100’ü aşkın ülkede mazlum ve mağdurlara yardımcı oluyor, milletimizin emanetini yerine en güzel bir şekilde ulaştırıyor, güzel faaliyetlere imza atıyor” dedi.

Türkiye Diyanet Vakfı Mütevelli Heyeti İkinci Başkanı Mazhar Bilgin ise 13 Mart 1975 tarihinde kurulan Türkiye Diyanet Vakfı’nın 18 birimi, 973 Şubesi ile Türkiye ve 100’ü aşkın ülkede 40 yıldır hizmet ettiğini anlattı.

Bilgin, “Yeryüzünde iyiliğin egemen olması için, mazlum ve mağdur tüm insanlara yardım etmeye çalışıyoruz. Bu yolda çaba sarf eden kurumlara maddi ve manevi rehberlik yaparak destek oluyoruz. Yeniden yapılanma sayesinde ülkemizde ve yedi kıtada insanlığın hizmetinde bir vakıf olma yolunda ilerliyoruz” diye konuştu.

TDV Şubeler Koordinatörü Yavuz Kocamış da slaytlar eşliğinde eğitim faaliyetleri ve hizmetleri anlattı. Kocamış, katılımcıların gündemdeki konulara ilişkin sorularını da yanıtladı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
23 Nisan 2024 Salı 15 33Rüzgarlı
24 Nisan 2024 Çarşamba 18 34Rüzgarlı
25 Nisan 2024 Perşembe 16 29Rüzgarlı
26 Nisan 2024 Cuma 13 27Parçalı Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 15 30Parçalı Bulutlu