REKLAMI GEÇ

Terörü lanetlediler

Terörü lanetlediler

Hakkari’nin Dağlıca Bölgesi’nde PKK terör örgütünün hain saldırısını kınayan Denizli sivil toplum örgüt ve siyasi parti temsilcileri, şehit yakınlarına başsağlığı dileklerinde bulundu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 7 Eylül 2015 Pazartesi, 12:26

Hakkari’nin Yüksekova’nın Dağlıca bölgesinde askere yönelik pusu kurarak gerçekleştirdiği saldırıyı kınayan Denizli protokolü, pusuda şehit düşen 16 askerin ailelerine başsağlığı dileklerinde bulundu. İşte o kınama mesajları.

EKONOMİ BAKANI NİHAT ZEYBEKCİ:
“Dağlıca’da şehit olan canlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum. Milletimizin başı sağolsun. Soysuzların soyu kurutulana kadar hesabı sorulacaktır. Tarihe bak ey soyu bozuk, bu millet hiç aman dilemiş mi? Kökün kurutulup atılacak bu vatandan. Türk-Kürt kardeşliği ilelebet devam edecek.” 

CHP DENİZLİ MİLLETVEKİLİ MELİKE BASMACI:
“Terörü kullanan, onu himaye eden ve destek verenler, hiçbir zaman amaçlarına ulaşamayacaklardır. Türkiye’nin toprak bütünlüğünü, birlik ve beraberliğini bozmak adına yapılan hain saldırılar bilinmelidir ki asla amacına ulaşamayacaktır. En değerli varlıklarını bu ülke için feda eden ailelerimizin acısını yürekten paylaşıyor, terörü bir kez daha lanetliyor, akan kanın durmasını istiyoruz. Şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum, tüm milletimizin başı sağ olsun.”

CHP DENİZLİ MİLLETVEKİLİ GÜLİZAR BİÇER KARACA:
“Bu ülkenin huzura ihtiyacı var, bu ülkenin gencecik evlatlarımızın tertemiz hayallerine ihtiyacı var, dayanışmaya, bir arada yaşama kültürüne ihtiyacı var. Kutuplaşmadan, yargılamadan, yan yana durduğumuz günleri bir kişinin koltuk hırsına kurban etmemek için ülkemizin güzel insanlarının hesap sorulan, boynu bükülen insanlar değil hesap soran insanlar olmasına ihtiyacı var. Acımız tarif edilemez. Şehit haberleri duymak istemiyoruz. Tüm şehitlerimize Allahtan rahmet, Türk Silahlı Kuvvetler camiamıza ve şehitlerimizin ailelerine başsağlığı diliyor, yaralı askerlerimize acil şifalar diliyorum. Tüm ulusumuzun başı sağ olsun”

CHP DENİZLİ MİLLETVEKİLİ KAZIM ARSLAN:
Hakkari’nin Çukurca ilçesinin Dağlıca bölgesinden bizlere ulaşan şehit haberi yine yüreğimizi dağlamış, acımızı büyütmüş,yine ateş şehit ailelerinin evlerine düşmüştür. PKK çizmeyi çoktan aşmış, artık yok edilme zamanı gelmiştir. Bu ne caniliktir! Şimdiye kadar siyasi hesaplarla bunlara yüz verenler,onların şehirde yuvalanmasına müsamaha gösterenler bunun hesabını nasıl vereceklerdir?  Ülkemizde bir iktidar ve güvenlik zaafiyeti vardır. Güneydoğu ve Doğu bölgelerimizde Devletin hakimiyeti iyice azalmış,PKK hakimiyeti başlamıştır.Bunun acilen yok edilmesi gerekir.İstihbarat bilgilerinin sağlıklı alınması, ona göre tedbirlerin uygulanması gerekir.Saldırılar sonucu hayatını kaybeden şehitlerimize Allah’tan rahmet,geride kalan dost ve yakınlarına baş sağlığı diliyorum.Milletimizin başı sağ olsun,mekanları cennet olsun”

DENİZLİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI OSMAN ZOLAN:
“Vatanımızın bütünlüğünü bozmaya çalışan terör örgütünü lanetliyor ve bu hain saldırıda şehit düşen Mehmetçiklerimize Allah’tan rahmet, değerli ailelerine, yakınlarına, Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarımıza ve yüce milletimize başsağlığı ve sabır diliyorum.”

 MERKEZEFENDİ BELEDİYE BAŞKANI MUHAMMET SUBAŞIOĞLU:
“Hakkâri’nin Yüksekova ilçesinin Dağlıca kesiminde askerlerimizin şehit düşmelerine ve yaralanmalarına neden olan menfur saldırıyı şiddetle kınıyorum. Bölücü terör örgütünün hain saldırısında şehit düşen güvenlik güçlerimizin acısı milletçe yüreğimizi dağlamaktadır. Milletimizin birlik ve beraberliğine, kardeşliğimize ve geleceğimize kasteden bu tür saldırılar hiçbir zaman amacına ulaşamayacaktır.
Ülkemizin huzur, güvenlik ve istikrarını bozmayı amaçlayan bu saldırılar karşısında, aziz milletimizin birlik ve beraberlik içinde kararlı bir duruş sergileyeceğine inanıyorum.”

PAMUKKALE BELEDİYE BAŞKANI HÜSEYİN GÜRLESİN:
“Hakkâri’nin Yüksekova ilçesinin Dağlıca Bölgesi’nde terör örgütü PKK tarafından gerçekleştirilen hain saldırı bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğmuştur. Hain saldırıda şehit olan kahraman askerlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Yaralı askerlerimizin de biran önce sağlığına kavuşmasını temenni ediyorum. Yüce Türk Milleti’nin başı sağ olsun. Vatanımızın ve birliğimizin sonsuza dek sürdürülmesi için bizler de üzerimize düşeni yapmaya hazırız. Kahraman askerimize hain pusular kurarak ülkemizi bölmeye çalışan ve kaos ortamına sürüklemek isteyen hainler, asla amacına ulaşamayacaktır. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu menfur saldırıda hayatını kaybeden aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, şehitlerimizin değerli ailelerine, yakınlarına, Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarımıza ve yüce Türk milletine başsağlığı ve sabır, saldırıda yaralanan kahraman silah arkadaşlarımıza acil şifalar temenni ediyoruz.”

DENİZLİ BARO BAŞKANI MÜJDAT İLHAN:
“Hakkâri’nin Yüksekova ilçesi Dağlıca Bölgesi’nin ulaşıma açılması amacıyla yürütülen operasyonlarda şehit düşen Mehmetçiklerimize Allah’tan sonsuz rahmet, ailelerine, yakınlarına ve ulusumuza başsağlığı, yaralılarımıza acil şifalar dileriz”

CHP DENİZLİ İL BAŞKANI NURİ ÇAVUŞOĞLU:
“Sorumluluk makamında bulunan ülkenin başkomutanı hala 7 Haziran seçimleri öncesinde yaşayarak bu yaşanan vahşi saldırıları 400 vekile bağlamaya çalışmakta iken ülkenin 2 numarası olan Başbakan ise şehit çocuğunu yanına alıp aymazca kahkaha atarak maç seyretmektedir.

Dün yaşanan acı saldırı ve sonrası Genel Kurmay Başkanlığı tarafından yapılan açıklama ise yeni soru işaretlerini beraberinde getirmiştir. Daha önce yapılan açıklamaların tamamında saldırının saati ve şehitlerimizin sayısı belirtilirken maalesef bu olayda açıklanmamıştır. Acaba kahkalarla maç seyreden Davutoğlu’nun maçtan önce bu hain saldırıdan bilgisi olduğu gizlenmeye mi çalışılmaktadır?

Kurtuluş Savaşı sırasında düşmanın denize döküldüğü 9 Eylül gününe yaklaştığımız bu günlerde ülkemizi elbirliği ile birlikte kurtardığımız kardeşlikten öte bağımız olan tüm etnik yapıların her zamankinden daha çok birbirine sarılmaya ihtiyacı vardır. Ülkemiz üzerinde oynanmaya çalışılan bu kirli oyunları ancak elele tutuşarak yok edebiliriz. Herkesin bilmesi gerekir ki bu kardeşliği hiçbir güç bozamayacaktır. Bizler bu inançla mücadelemizi sürdürmeye devam edeceğiz.”

DENİZLİ TİCARET ODASI BAŞKANI NECDET ÖZER:
“Birliğimize, beraberliğimize ve kardeşliğimize yönelik yapılan bu menfur terör olayları, hiçbir zaman amacına ulaşamayacaktır. Çünkü milletimizin bu birlik beraberlik ruhu, köklü bir geçmişe sahiptir. Son zamanlarda artan bu terör olaylarını bir kez daha şiddetle kınıyoruz. İş dünyası olarak, gereken bütün önlemlerin vakit geçirilmeden alınmasını ve bu yöndeki girişimlerin bir an önce başlatılmasını beklemekteyiz. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine ve aziz milletimize başsağlığı diliyor, yaralılarımıza da acil şifalar diliyorum.”

EĞİTİM-İŞ ŞUBE SEKRETERİ KADİR YILDIRIM:
“Ulusal Kurtuluş Savaşı sırasında ülkenin her yanı işgal altındayken dahi toplanarak ulusun bağımsızlığı için karar alan TBMM, bugün ülke yangın yerine dönmüşken aylardır toplanamamaktadır. TBMM acilen terör gündemiyle toplanmalı, gereken önlemler bir an önce alınmalıdır. Terörü besleyecek her türlü politikadan vazgeçilmeli, ülkenin huzur ve istikrarı bir an önce sağlanmalıdır.

Eğitim-İş olarak terörü bir kez daha lanetliyor ve kınıyoruz.  Şehitlerimize rahmet, acılı ailelerine ve tüm ulusumuza sabır ve başsağlığı, yaralanan askerlerimize acil şifalar diliyoruz.” 

 

 

 

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Belediye Başkanı

Osman ZOLAN

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı

_

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
28 Mart 2024 Perşembe 9 26Sağanak Yağışlı
29 Mart 2024 Cuma 12 25Çok Bulutlu
30 Mart 2024 Cumartesi 12 28Az Bulutlu
31 Mart 2024 Pazar 14 29Az Bulutlu
1 Nisan 2024 Pazartesi 16 30Az Bulutlu

Genel Sekreter

Mustafa ÜNAL

Denizli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter

_

Denizli Harita

denizli-side

http://adres.denizli.bel.tr/

Büyükşehir Rehber

Adres Denizli Büyükşehir Belediyesi, Altıntop Mah. Lise Cad. No:2 PK:20100
Tel: +90 (258) 280 20 20
Tel: +90 (258) 265 21 37
Sms: +90 (258) 265 21 37
Fax: +90 (258) 280 29 99
Mail: denizli@denizli.bel.tr

http://denizli.bel.tr/

/denizlibuyuksehirbld

_

Büyükşehir İlçe İrtibat

ACIPAYAM - 0541-612 33 38

SERİNHİSAR - 0541-672 70 64

KALE VE BEYAĞAÇ - 0541-612 33 44

TAVAS - 0549-541 23 30

SARAYKÖY VE BABADAĞ - 0533-667 39 41

BULDAN - 0541-672 70 16

ÇİVRİL VE BAKLAN - 0533-733 25 73 0549-744 58 82

ÇAL VE BEKİLLİ - 0549- 747 33 58

BOZKURT VE ÇARDAK - 0549-541 23 26

_