REKLAMI GEÇ

Üçgen Kavşağı’nda Antalya-İzmir istikameti de trafiğe açıldı

Üçgen Kavşağı’nda Antalya-İzmir istikameti de trafiğe açıldı

Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin tamamlama aşamasına getirdiği Üçgen Köprülü Kavşakları projesinde İzmir-Antalya ve Ankara-Antalya gidiş istikametinin trafiğe açılmasının ardından Antalya-İzmir istikameti de trafiğe açıldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 6 Mart 2018 Salı, 14:49

İzmir, Ankara ve Antalya karayollarının kesişim noktasında bulunan Üçgen Köprülü Kavşakları projesi sona yaklaşıyor. Denizli Büyükşehir Belediyesi, İzmir-Antalya ve Ankara-Antalya gidiş yönünün ardından Antalya-İzmir istikametini de trafiğe açtı.

17 ayaktan oluşan 2 şeritli ve toplam 838 metreden oluşan viyadüğün tamamlanması ve bağlantı yollarının yapılması ile birlikte İzmir-Antalya ve Antalya-İzmir istikametleri kesintisiz ulaşımla tanıştı. Üçgen Köprülü Kavşakları projesinde yapılan bu açılış ile birlikte İzmir ve Antalya Karayolları geliş-gidiş istikametinde trafiğe açılmış oldu.

ANKARA-DENİZLİ ULAŞIMI YAN YOLLARDAN SAĞLANIYOR
Öte yandan Ankara-Denizli istikameti ulaşımı da yan yollardan sağlanmaya başladı. Ankara’dan gelen araçların otogar ve Denizli merkez yönüne ulaşımı yan yollardan sağlanıyor. Üçgen Köprülü Kavşakları Projesi’nde Denizli-Ankara ve Ankara-Denizli ulaşımını sağlayacak tünellerde de sona gelindiği işaret edildi. Tünellerin perde imalatlarının tamamlandığı kaydedilirken, duvar traverten kaplama çalışmalarının ve dolgu işlemlerinin sürdüğü, kısa süre sonra ise asfaltlama işlemlerine başlanacağı belirtildi.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizli’nin şehir içi ve şehirlerarası trafiğinde ana arter konumunda olan Üçgen Köprülü Kavşaklarının tamamlanmasıyla birlikte trafikte büyük bir sıkıntının geride kalacağını söyledi. Bir süre önce İzmir-Antalya ve Ankara-Antalya gidiş yönü istikametlerinin trafiğe açıldığını kaydeden Başkan Osman Zolan, “Denizli’nin ilk ard germe tekniği ile yapılan viyadüklerimizi tamamlayarak İzmir ve Antalya yönlerini trafiğe açtık. Vatandaşlarımız bu yönlere artık bekleme yapmadan seyahat edebiliyor. Denizlimize hayırlı ve uğurlu olsun. İnşallah diğer yollarımızı da kısa süre içinde hizmete alacağız” dedi.

HAL KÖPRÜLÜ KAVŞAĞI DA AÇILIYOR
Denizli’nin en büyük sorununun trafik olduğunu, bunu çözebilmek için kentin 4 bir tarafından milyonlarca liralık ulaşım yatırımı yaptıklarını vurgulayan Başkan Osman Zolan, İzmir-Denizli istikametinde trafiğe açtıkları Hal Köprülü Kavşağını da bir kaç gün içinde çift yönlü olarak trafiğe açacaklarının müjdesini verdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
25 Nisan 2024 Perşembe 17 29Rüzgarlı
26 Nisan 2024 Cuma 14 28Az Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 15 31Az Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 18 32Parçalı Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 18 31Parçalı Bulutlu