REKLAMI GEÇ

Üçgen’den İzmir Karayolu’na geçişler kapatılıyor!

Üçgen’den İzmir Karayolu’na geçişler kapatılıyor!

Üçgen Köprülü Kavşakları projesi kapsamında otobüs terminali karşısında yapılacak yol genişletme çalışmaları nedeniyle, İzmir-Aydın gidiş istikameti geçici olarak trafiğe kapatılacak. Bu yöne gitmek isteyen sürücüler belirlenen alternatif yolları kullanabilecek.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 2 Kasım 2017 Perşembe, 21:06

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın “Yeni yıla yetiştirmiş olacağız” dediği Üçgen Kavşağı çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Kavşağın dev köprüleri önemli ölçüde ortaya çıkarken, bağlantı yollarıyla ilgili düzenlemeler kapsamında Denizlilileri yeni sıkıntılar bekliyor.

Denizli Büyükşehir Belediyesi akşam saatlerinde yaptığı son dakika açıklamasıyla, 3 Kasım 2017 itibariyle Üçgen Kavşağı’ndan İzmir istikametine doğru trafiğin tamamen kapatılacağını duyurdu. Saat 14.00’ten itibaren kavşağa Ankara veya Antalya istikametinden gelecek araçlar İzmir istikametine Denizli İzmir Karayolu üzerinden gidemeyecek.

Uygulamanın nedeni ise Üçgen Kavşağı çalışmaları kapsamında Denizli Otobüs Terminali önündeki yollara yönelik başlatılacak olan genişletme işlemleri. Bu çalışmalar nedeniyle Antalya ve Ankara istikametinden Üçgen Kavşağı’na doğru gelecek sürücüler trafik işaretleri ve levhalarla alternatif yollara yönlendirilecek.

TERMİNAL BİNASI İÇİN SÜMER KAVŞAĞI!
Antalya istikametinden gelen sürücüler uygulama kapsamında 2241 sokak üzerinden Şehit Er Ahmet Apak Caddesi’n yönlendirilecek. Buradan Çal Caddesi’ni ulaşacak sürücüler, terminal binası için Sümer Kavşağı’nı kullanmak zorunda. İzmir’e devam edecek sürücüler ise 25. Caddeyi kullanacak.

İZMİR İÇİN 25. CADDE!
Ankara istikametinden gelip İzmir istikametine ya da Terminal binasına ulaşmak isteyen sürücüler ise Zeybek Kavşağı’ndan 3. Sanayi istikametine doğru zorunlu çıkışa yönlendirilecek. Kavşakla 2273 Sokak üzerinden Çal Caddesi’ni takip edecek sürücüler, Akçeşme Caddesi üzerinden 25. Caddeye bağlanıp İzmir çıkışı için Bakırlı Kavşağı’na ulaşabileceği gibi Terminal binası içinse Sümer Kavşağı yönünde devam edecek.

Çalışma nedeniyle Üçgen Kavşağı Denizli-İzmir Karayolu çıkışının ulaşıma kapalı olduğu süre boyunca sürücüler gerek Antalya-İzmir gerekse Ankara-İzmir istikameti için Çal Caddesi ve 25. Cadde’yi kullanacak. Sümer kavşağı terminal binası ulaşımında ve Bakırlı kavşağı ise İzmir yönü konusunda önemli geçiş noktaları olacak.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
25 Nisan 2024 Perşembe 17 29Rüzgarlı
26 Nisan 2024 Cuma 14 28Az Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 15 31Az Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 18 32Parçalı Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 18 31Parçalı Bulutlu