REKLAMI GEÇ

Ulaşım hizmetlerinde internet kolaylığı

Ulaşım hizmetlerinde internet kolaylığı

Denizli Belediyesi, ulaşım hizmetlerinde başlattığı yeni çalışma ile vatandaşlar, belediyeye gelmeden ulaşım hizmetleriyle ilgili başvuru, dilekçe ve istenilen belgelere ‘www.denizli.bel.tr’ adresinden ulaşabilecek.

/ DENİZLİHABER / 15 Ekim 2009 Perşembe, 17:27

Denizli Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü, vatandaşların ulaşımla ilgili işlemlerini daha kolay ve daha çabuk yapabilmeleri amacıyla internetten yeni bir uygulama başlattı.
Uygulamada, belediyenin (www.denizli.bel.tr) resmi internet sitesine girilerek ‘Ulaşım Hizmetleri ile İlgili Belgeler’ dosyasından, Ticari Tahsis Belgesi, Özel Kuruluşlara Ait Personel Servis Aracı Özel İzin Belgesi, Yük Nakli Araçları Şehir İçi Giriş İzin Belgesi, Otobüs Şirketlerine Ait Müşteri Servis Aracı Özel İzin Belgesi, Açık Otopark İşletme için gerekli başvuru formlarına ulaşılabiliyor.

Uygulamayla dilekçe ve taahhütname de doldurulabiliyor. Böylece vatandaşlar, Denizli Belediyesi’ne gelmeden, zaman ve işgücü kaybı olmaksızın, ulaşım hizmetleri konusunda yapacakları işe göre ne tür belgelerin istendiğini ve dolduracakları belgeyi alabiliyorlar. Denizli Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürü Mustafa Soyuçok, daha önce de halkın toplu ulaşım hizmetlerini kolaylaştırmak için internet üzerinden yeni bir uygulama başlattıklarını hatırlatarak, “Daha önce de halk otobüsleri güzergahları ve geçiş saatlerini internetten yayınlamıştı. Şimdiki uygulamamızla da müdürlüğümüze sadece dilekçe ve belge almaya gelen insanlarımızı rahatlatmak ve işlerini kolaylaştırmak istedik. Artık bu vatandaşlarımız, belge ve dilekçe örneklerine de internet sitemizden ulaşabilirler” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
20 Nisan 2024 Cumartesi 13 18
21 Nisan 2024 Pazar 8 25Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 11 27Parçalı Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 15 34Parçalı Bulutlu
24 Nisan 2024 Çarşamba 18 34Çok Bulutlu