REKLAMI GEÇ

Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk, SAYGIYLA, MİNNETLE ve ÖZLEMLE anıldı

Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk, SAYGIYLA, MİNNETLE ve ÖZLEMLE anıldı

Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 80. yıl dönümü anma töreni, Denizli Valiliği önünde yapıldı. Tören Atatürk Anıtı’na çelenk sunma töreni ile başladı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 10 Kasım 2018 Cumartesi, 10:30

Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 80. yıl dönümü anma törenleri başladı. Valilik Önündeki Atatürk Anıtı’na çelenk sunma töreni ile başlayan etkinliklere Denizli Valisi Hasan Karahan başta olmak üzere, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ile birlikte Garnizon komutanı 11. Komando Tugay Komutanlığı, komutan vekili Muhabere Albay Osman Gedik milletvekilleri, daire müdürleri ile çok sayıda vatandaş katıldı. Ayrıca tüm okullarda da anma töreni programı düzenlendi.

Diğer taraftan Denizli Valiliği’nin açıkladığı Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü anma etkinlikleri programına göre Valilik Önündeki törenden sonra Nevzat Karalp Anadolu Lisesi tarafından hazırlanan program Pamukkale Halk Eğitim Merkezi’nde yapıldı. Ayrıca Hakkı Dereköylü Anadolu Lisesi tarafından hazırlanan “Ata’mızı Anıyoruz” isimli resim sergisi ise Forum Çamlık’ta açıldı.

Denizli Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı tarafından düzenlenen “Atatürk’ü Anma” konseri ise bugün (10 Kasım Cumartesi) Pamukkale Üniversitesi Kongre ve Kültür Merkezi’nde yapılacak.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
24 Nisan 2024 Çarşamba 18 34Rüzgarlı
25 Nisan 2024 Perşembe 17 29Rüzgarlı
26 Nisan 2024 Cuma 15 27Az Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 15 31Az Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 17 32Parçalı Bulutlu