REKLAMI GEÇ

Vali Ahmet Altıparmak okul için arsa bulamamaktan yakındı

Vali Ahmet Altıparmak okul için arsa bulamamaktan yakındı

Vali Ahmet Altıparmak, 400 dersliğe ihtiyaç duyulan kentte okul yaptırmak için hayırseverlerin sırada beklediğini, ancak arsa bulamadıklarını söyledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 29 Kasım 2016 Salı, 15:32

Deniz TOKAT / DENİZLİ, (DHA)
Pamukkale’de tamamı yardımseverlerin katkılarıyla yapılacak Hayırseverler Ortaokulu için yardımlar sürüyor. Yaptırılacak okul için son olarak işadamı Yavuz Şengül Valilik binasında düzenlenen protokolle, 100 bin liralık bağış yaptı. Vali Altıparmak, protokol töreninde işadamlarının eğitime destek vermelerinin çok önemli olduğunu ifade ederek imzalanan protokolün diğer işadamlarına da örnek olmasını istediğini söyledi.

“HAYIRSEVERLER SIRADA BEKLİYOR”
denizli-vali-altiparmak-okul-icin-arsa-bulamamaktan-yakindi-1Okul yaptırmak için hayırseverlerin sırada beklediğini, ancak arsa bulmakta zorlandırdıklarını dile getiren Vali Altıparmak, “Arsa yok, Denizli’de arsa bulamıyoruz ama 400 dersliğe de ihtiyacımız var. Yeni yaptığımız okullar bitince derslik ihtiyacımız 300’e inecek. Bu dersliklerin yapımı için hayırseverlerimiz destek veriyorlar. Görüşmelerimizde belli bir yol kat ettik. Ancak arsa sıkıntımız had safhada. Hem belediyelerimizi hem de arsası olan hayırseverlerimizi zorluyoruz. Arsa bağışlayacakları bulmak son derece zor. Hayırseverlerimiz de en azından arsayı versinler. Başka bir hayırseverle birlikte bizde onlara yapılacak okulun ismini veririz, arsa üzerine okul yaptıran hayırseverin ismini de başka bir okula veririz. Böyle bir yol benimsemek zorundayız” dedi.

Konuşmaların ardından hayırsever işadamı Yavuz Şengül ve Vali Altıparmak 100 bin liralık protokole imza attı.

Yorumlar

Erdem   -  Bağlantı 30 Kasım 2016, 11:50

Sayın Valim arsa bulamamaktan şikayet etmiş. Adalet Mahallesi 10078 sk köşesinde boş arsa var. Bu çevrede bir orta okulda yok. Bu arsa kimindir bilmiyorum. Ancak bu arsaya bir ortaokul(normal düz ortaokul) yapılabilir….

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
20 Nisan 2024 Cumartesi 13 18
21 Nisan 2024 Pazar 8 25Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 11 27Parçalı Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 15 34Parçalı Bulutlu
24 Nisan 2024 Çarşamba 18 34Çok Bulutlu