REKLAMI GEÇ

Vali Altıparmak’a ziyaretçi akını

Vali Altıparmak’a ziyaretçi akını

Erzurum’dan Denizli’ye atanan Vali Ahmet Altıparmak’a belediye başkanları ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri “hoşgeldiniz” ziyaretinde bulundu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 25 Haziran 2016 Cumartesi, 09:59

Hafta başında Denizli’ye gelerek görevine başlayan Vali Ahmet Altıparmak’ın günleri ziyaretçilerini ağırlamakla geçiyor. Altıparmak, Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin ve beraberindeki heyeti kabul etti. Gürlesin, Pamukkale Belediyesi ile bilgiler aktarırken, Altıparmak da ziyaretten duyduğu memnuniyeti ile getirdi.

Vali Altıparmak, Çivril Belediye Başkanı Gürcan Güven, Beyağaç Belediye Başkanı Mustafa Akçay, Erzurumlular Derneği Başkanı Yakup Odunkesenler ve yönetim kurulu üyeleri ile Denizli Yörükleri Derneği Başkanı Yaşar Celal Ceylan ve yönetim kurulu üyelerini de kabul etti.

YATAĞAN’DA İFTAR
Bu arada yoğun ziyaretçi trafiğinin ardından Vali Ahmet Altıparmak, Serinhisar’ın Yatağan Mahallesi’ne gitti. Yargıtay Onursal Başsavcısı Hasan Erbil ve Acıpayam kaymakamı Hakan Alkan ve Yatağanlılar ile birlikte iftar yapan Altıparmak, Yatağan Medresesi Tekke Müsellim Camisi’ni gezdi.

denizli-vali-altiparmak-ziyaretci-akimi-1

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
26 Nisan 2024 Cuma 14 28Az Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 14 32Az Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 17 30Parçalı Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 15 30Parçalı Bulutlu
30 Nisan 2024 Salı 16 32Parçalı Bulutlu