REKLAMI GEÇ

VALİ BEYE 2 YENİ YARDIMCI ve 3 KAYMAKAM geliyor

VALİ BEYE 2 YENİ YARDIMCI ve 3 KAYMAKAM geliyor

İçişleri Bakanlığı’nın atama kararnamesiyle, Denizli’ye 2 yeni vali yardımcısı ve 3 kaymakam atandı.

/ DENİZLİHABER / 31 Temmuz 2010 Cumartesi, 17:00

İçişleri Bakanlığı’nın atama kararnamesiyle, bakanlık merkezinde görevli 2 mülki idare amirinin görev yerleri değiştirildi, 12 kaymakam ve 5 vali yardımcısı bakanlık merkezindeki değişik görevlere getirildi. Kararnameyle, 63 vali yardımcısının yerleri değiştirildi, 46 vali yardımcısı kaymakamlığa atandı.

Bakanlığın internet sitesinde yapılan açıklamada, Mülki İdare Amirleri Atama Değerlendirme ve Yer Değiştirme Yönetmeliği ve diğer mevzuat hükümleri uyarınca İçişleri Bakanlığı tarafından her yıl hazırlanarak çıkartılan rutin atama kararnamesinin, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül tarafından onaylandığı belirtildi. Söz konusu müşterek kararname ile bulundukları yerlerde görev sürelerini tamamlayan ya da hizmet ve mazeretleri gereğince kararname kapsamına alınan 419 mülki idare amirinin görev yerlerinin, liyakat ve kıdemleri dikkate alınarak değiştirildiği belirtilerek, şunlar kaydedildi: “Buna göre, Bakanlık merkezinde görevli 2 mülki idare amirinin görev yerleri değiştirilirken, 12 kaymakam ve 5 vali yardımcısı bakanlık merkezindeki değişik görevlere getirilmiş, merkezde görevli 5 mülki idare amiri vali yardımcılığına, 2 mülki idare amiri ise kaymakamlığa atanmıştır. Anılan kararname ile 63 vali yardımcısının yerleri değiştirilirken 46 vali yardımcısı kaymakamlığa, 1 vali yardımcısı il hukuk işleri müdürlüğüne getirildi. 205 kaymakamın naklen yerleri değiştirilirken 76 kaymakam vali yardımcılığına, vali yardımcısı iken özel idare genel sekreterliğine atanan bir mülki idare amiri de kaymakamlığa atanmıştır.”

Denizli’ye gelenler ve Denizli’den gidenler
Kararname ile Denizli’ye 2 vali yardımcısı ve 3 kaymakam atanırken, Denizli’den bir vali yardımcısı ve 6 kaymakam başka yerlerde görevlendirildi. Denizli Vali Yardımcısı Muhsin Çatmadım Aydın Vali Yardımcılığına atanırken, Denizli Vali Yardımcılıklarına ise Aydın Vali Yardımcısı Alp Aslanargun ve Narlıdere Kaymakamı Hasan Gürsoy atandı.

Bozkurt Kaymakamı Yasin Öztürk Çerkeş Kaymakamlığına, Tavas Kaymakamı Yusuf Güler Seydişehir Kaymakamlığına, Sarayköy Kaymakamı Mahmut Hersanlıoğlu Siverek Kaymakamlığına, Güney Kaymakamı Gürkan Demirkale Besni Kaymakamlığına, Çal Kaymakamı Hakan Ezgi Eleşkirt Kaymakamlığına, Çameli Kaymakamı Murat Büyükköse de Eğil Kaymakamlığına atandı.

Denizli’nin 3 ilçesine ise yeni kaymakam atandı. Sarayköy Kaymakamlığına Silopi Kaymakamı Aydın Abak, Bekilli Kaymakamlığına Besni Kaymakamı Aytaç Akgül, Tavas Kaymakamlığına Ağrı Vali Yardımcısı Muhittin Gürel atandı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
23 Nisan 2024 Salı 15 33Rüzgarlı
24 Nisan 2024 Çarşamba 18 34Rüzgarlı
25 Nisan 2024 Perşembe 16 29Rüzgarlı
26 Nisan 2024 Cuma 13 27Parçalı Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 15 30Parçalı Bulutlu