REKLAMI GEÇ

VALİ ERKMEN’DEN DAİRE MÜDÜRLERİNE ULTİMATOM “KOORDİNELİ ÇALIŞIN”

VALİ ERKMEN’DEN DAİRE MÜDÜRLERİNE ULTİMATOM “KOORDİNELİ ÇALIŞIN”

Vali Yavuz Erkmen, Denizli’deki resmi kurumların daire müdürleri ile yaptığı toplantıda, “Bir dairenin başarılı, bir dairenin başarısız olması, halkın gözünde devletin başarısız olarak algılanmasını getirir. Bunun için koordineli çalışmak çok önemli” dedi.

/ DENİZLİHABER / 13 Ocak 2011 Perşembe, 17:49

Geleneksel hale getirilen Daire Müdürleri Toplantısı ile İl İdare Şube Başkanları Toplantısı, bu ay Vali Yavuz Erkmen’in davetinde, Denizli Polisevi’nde düzenlendi. Vali Yavuz Erkmen başkanlığında yapılan toplantıda, 2010 yılının genel değerlendirmesi yapıldı, ayrıca 2011 yılında yapılacak yatırımlar ve muhtemel sorunlar değerlendirildi.

Toplantıya; Vali yardımcıları, Denizli Belediye Başkan Vekili Osman Zolan ve Denizli Belediye başkan yardımcıları, Cumhuriyet Başsavcısı Kazım Arapoğlu, PAÜ Rektörü Prof. Dr. Fazıl Necdet Ardıç, İl Emniyet Müdürü Atilla Çınar ile ilimizde görev yapan tüm daire müdürleri ve banka bölge müdürleri katıldı.

Vali Yavuz Erkmen, Denizli’de daire müdürleri ile birlikte bir aileyi oluşturduklarını söyleyerek, birliğin beraberliğin olmasının başarıyı ve dayanışmayı getireceğini ifade etti. Yapılan toplantılar da amacın, genel konular ve dairelerin konuları ile ilgili fikir alışverişinde bulunmak olduğunu söyleyen Vali Erkmen, yeni çıkan mevzuatlarla ilgili olarak da gelişmelerin duyurulması konusunda yapılan toplantıların önemli olduğunu belirtti. Daire müdürlerinden beklentilerinin kurumlarına sahip çıkmaları olduğunu vurgulayan Vali Erkmen, konulara kendilerinin sahip çıkmaları gerektiğini söyledi.

Geride kalan yıl itibari ile birçok güzel işin başarıldığını vurgulayan Vali Erkmen, birlik ve beraberlik içinde daha çok hizmet vermenin önemine değindi. Vatandaşların beklentilerinin kurumdan ziyade kendilerine hizmetlerin ulaştırılmasının beklendiğine dikkat çeken Vali Erkmen, bir dairenin başarılı, bir dairenin başarısız olmasının halkın gözünde devletin başarısız olarak algılanacağını bunun için de daha koordineli çalışılmasının önemli olduğunu söyledi. Geçtiğimiz yıl düzenlenen ‘Sektör Toplantıları’ ile birçok örnek konuda bazı yasaların çıkması konusunda Denizli’nin başarılı olduğunu ve önderlik yaptığına dikkat çeken Vali Yavuz Erkmen, vatandaşın getirdiği ve kamu yararına olan projelerin de değerlendirilmesi gerektiğini vurguladı.

Daire müdürlerine 2011 yılı yatırım programlarına sahip çıkılması ve yatırımların gerçekleşmesi için gereken önlemlerin şimdiden alınması ve daireler arası koordinenin kurulması talimatı veren Vali Erkmen, 2010 yılının asayiş konusunda da huzurlu bir yıl olarak geride kaldığını, ilimizde suç oranlarında düşüş yaşandığını vurguladı.

Toplantıda daire müdürleri müdürlüklerince yapılan ve 2011 yılında yapılacak olan icraatlar hakkında bilgiler verdiler.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
19 Nisan 2024 Cuma 11 27Çok Bulutlu
20 Nisan 2024 Cumartesi 14 19
21 Nisan 2024 Pazar 10 26Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 11 27Çok Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 14 33Parçalı Bulutlu