REKLAMI GEÇ

Vali Erkmen’den İller Bankası’na övgü

Vali Erkmen’den İller Bankası’na övgü

Vali Erkmen, İller Bankası’nın belediyeler ve İl Özel İdaresi’ni çok yakından ilgilendiren bir kurum olduğunu söyleyerek, “Bundan 5-6 yıl önce kapansın mı, kapanmasın mı tartışmaları yapılan bir banka iken, toparlanmanın ardından şu anda herkesin takdir ettiği bir kurum haline dönüşmüştür” dedi.

/ DENİZLİHABER / 20 Ağustos 2010 Cuma, 17:50

İller Bankası 3. Bölge Müdürlüğü tarafından, yerel yönetimlere sunulan hizmetlerin anlatılması için düzenlenen istişare toplantısı yapıldı.

Anemon Otel’de yapılan toplantıya; Vali Yavuz Erkmen, Denizli Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Ünal, İller Bankası 3. Bölge Müdürü Muhittin Menekşe ile ilçe ve belde belediye başkanları katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan İller Bankası 3. Bölge Müdürü Muhittin Menekşe, Denizli’de 2010 yılı yatırım programında toplam proje sayısının 12 adet olduğunu, işlerin tutarının ise 15 milyon TL olduğunu söyleyerek, yıl içi yapılan ödeneğin ise 4 milyon 444 bin TL olduğunu belirtti. İller Bankası tarafından yerel yönetimlere verilen kredi desteği ile yapılacak olan yatırımların hızlı ve sağlıklı olarak gerçekleştirildiğini ifade eden Menekşe, kredilerin kullanımı ile ilgili bilgilerin yapılan toplantıda aktarılacağını söyledi.

Vali Yavuz Erkmen, İller Bankası’nın belediyeler ve İl Özel İdaresi’ni çok yakından ilgilendiren bir kurum olduğunu söyleyerek, “Bundan 5-6 yıl önce kapansın mı, kapanmasın mı tartışmaları yapılan bir banka iken, toparlanmanın ardından şu anda herkesin takdir ettiği bir kurum haline dönüşmüştür. İller Bankası Genel Müdürümüz, konuyu çok iyi bilen ve bankayı çok iyi bir konuma getiren bir arkadaşımız olmasından öte, bankayı çok daha iyi bir yere getirmeyi hedefleyen bir kişi. Yapılacak bu toplantının faydalı olacağına inanıyorum” diye konuştu.

İller Bankası 3. Bölge Müdürü Muhittin Menekşe açılış konuşmalarının ardından, İller Bankası’nın yerel yönetimlere sunduğu hizmetler, yapılan son değişiklikler ve yeni getirilen imkanlar hakkında genel bilgiler verdi. İller Bankası’nın görevinin, yerel yönetimlere kentsel ihtiyaçların karşılanması amacı ile uluslararası standartlarda proje üretmek, geliştirmek, kredi sağlamak, danışmanlık yapmak ve teknik destek vermek olduğunu söyleyen Menekşe, vizyonlarının ise modern kentlerin geliştirilmesi sürecine katılan, hizmet kalitesi kanıtlanmış uluslar arası bir yatırım bankası olduğunu ifade etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
20 Nisan 2024 Cumartesi 13 18
21 Nisan 2024 Pazar 8 25Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 11 27Parçalı Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 15 34Parçalı Bulutlu
24 Nisan 2024 Çarşamba 18 34Çok Bulutlu