REKLAMI GEÇ

VALİ ERKMEN’DEN VALİ YARDIMCISI ÇAPRAZ’A VEDA YEMEĞİ

VALİ ERKMEN’DEN VALİ YARDIMCISI ÇAPRAZ’A VEDA YEMEĞİ

Vali Yavuz Erkmen, meslek hayatında 43 yılı tamamlayıp yaş haddinden emekli olan Vali Yardımcısı Mehmet Çapraz onuruna Polisevi’nde veda yemeği verdi.

/ DENİZLİHABER / 17 Mart 2011 Perşembe, 16:19

Yemeğe Vali Erkmen ve Vali Yardımcısı Çapraz’ın yanı sıra Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, Cumhuriyet Başsavcısı Kazım Arapoğlu, İl Jandarma Komutanı Kurmay Albay Fuat Güney, İl Emniyet Müdürü Atilla Çınar, daire müdürleri ve bazı sivil toplum kuruluşlarının başkanları katıldı.

Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, 2004 yılında Vali Yardımcısı Çapraz’la birlikte Denizli’de görev yapmaya başladıklarını ifade ederek, “İdareci olarak bizlere her türlü desteği verdi. Denizli’de çok güzel günlerimiz geçti. Ben kendisini disiplinli, çalışkan bir ağabeyimiz olarak hatırlıyorum. Emeklilik hayatında da ailesiyle ve çocuklarıyla sağlıklı, mutlu ve uzun ömürler diliyorum” diye konuştu.

Vali Yavuz Erkmen ise devlet memurluğunun güzel taraflarının yanı sıra acı tarafları da olduğunu belirterek, “Meslektaşımız Mehmet Çapraz Denizli’de yedi yıl, toplamda da 43 yıl hizmet yapmıştır. 40 yıl öncesine gittiğimizde Türkiye’nin şartlarının bugünkü gibi olmadığını hepimiz biliyoruz. O günden bu yana ülkemizin şartları çok daha iyileşmiştir. Ülkemiz 2023 yılında küresel güç haline gelmeyi hedeflemiştir. Geriye dönüp baktığımızda çalışan, üreten ve bütünleşen bir milletin eseri olduğunu görüyoruz. Bunda idarecilerin yanı sıra bütün meslek gruplarının emeği vardır. Ben Denizli’de üç yıldır görev yapıyorum. Mehmet beyin bu üç yıl içerisindeki görevine olan bağlılığını ve hassasiyetini çok iyi biliyorum. Özveriyle çalışan bir arkadaşımız ve meslektaşımızdır. Kendisine bundan sonraki emeklilik hayatında ailesiyle ve sevdikleriyle birlikte sağlık, mutluluk ve esenlik dolu günler geçirmesini diliyorum” diye konuştu.

Vali Yardımcısı Mehmet Çapraz da 43 yıllık meslek hayatının ardından duygu dolu bir gece yaşayarak mesleğe veda ettiğini belirterek, “Isparta Kaymakam adayı, Çayeli, Çemişgezek, Ordu-Ulubey, Hazro, Acıpayam, Ayancık, Foça, Ankara-Yenimahalle, Bandırma ve Manavgat ilçelerinde Kaymakam olarak, Malatya, Ankara ve Denizli’de Vali Yardımcısı olarak görev yaptım. Büyük bir fedekarlık ve feragatla görevlerimi yerine getirmeye çalıştım. Denizli’de görev yaptığım süre boyunca tüm kurum ve kuruluşlarımızın büyük desteğini gördüm. Herkese desteklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı. Konuşmaların ardından Vali Erkmen ve Belediye Başkanı Zolan Vali Yardımcısı Çapraz’a hizmetlerinden dolayı teşekkür ederek çeşitli hediyeler verdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
16 Nisan 2024 Salı 14 31Az Bulutlu
17 Nisan 2024 Çarşamba 12 29Gökgürültülü Sağanak Yağışlı
18 Nisan 2024 Perşembe 12 29Parçalı Bulutlu
19 Nisan 2024 Cuma 10 28Parçalı Bulutlu
20 Nisan 2024 Cumartesi 12 28Gökgürültülü Sağanak Yağışlı