REKLAMI GEÇ

Vali Erkmen’i oda başkanları ziyaret etti

Vali Erkmen’i oda başkanları ziyaret etti

DSO Başkanı Müjdat Keçeci ve yeni Yönetim Kurulu Üyeleri, MÜSİAD Başkanı Ayhan Doğruyol ve yeni Yönetim Kurulu Üyeleri ile Muhasebeciler Haftası dolayısıyla SMMM Odası Başkanı Necdet Yılmaz ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Vali Yavuz Erkmen’i makamında ziyaret etti.

/ DENİZLİHABER / 3 Mart 2009 Salı, 01:00

Valilik Makamında gerçekleşen ziyaretlerde ilk olarak Denizli Sanayi Odası (DSO) Başkanı Müjdat Keçeci, DSO Meclis Başkanı Mehmet Tosunoğlu ve yeni Yönetim Kurulu Üyeleri katıldı. Vali Yavuz Erkmen, yeni seçilen DSO Başkanı Müjdat Keçeci ve Yönetim Kurulu Üyelerini kutlayarak çalışmalarında başarılar diledi. Başkan Keçeci, yeni Yönetim Kurulu Üyelerini Vali Erkmen’e tanıtarak faaliyetleri hakkında bilgiler verdi.

Müstakil İşadamları Derneği (MÜSİAD) Denizli Şube Başkanı Ayhan Doğruyol ve yeni Yönetim Kurulu Üyeleri Vali Yavuz Erkmen’e nezaket ziyaretinde bulundu. Vali Erkmen, MÜSİAD Başkanı Ayhan Doğruyol ve yeni Yönetim Kurulu Üyelerine çalışmalarında başarılar diledi. MÜSİAD Başkanı Ayhan Doğruyol, İlimizdeki sanayi faaliyetleri ve Denizli ekonomisi hakkında Vali Erkmen’e bilgi verdiler. Vali Yavuz Erkmen son olarak Muhasebeciler Haftası dolayısıyla SMMM Odası Başkanı Necdet Yılmaz ve Yönetim Kurulu üyelerini kabul etti. SMMM Odası Başkanı Necdet Yılmaz, muhasebecilerin devletle vatandaş arasında bir köprü olduğunu, yaklaşık 1000 muhasebeci ile bu görevi başarıyla yerine getirdiklerini söyledi. Vali Yavuz Erkmen, muhasebecilerin önemli bir meslek grubu olduğunu belirterek, Muhasebeciler Haftasını kutladı ve çalışanlara başarılar diledi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
24 Nisan 2024 Çarşamba 18 34Rüzgarlı
25 Nisan 2024 Perşembe 17 29Rüzgarlı
26 Nisan 2024 Cuma 15 27Az Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 15 31Az Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 17 32Parçalı Bulutlu