REKLAMI GEÇ

Vali Hasan Karahan DGC’yi ziyaret etti

Vali Hasan Karahan DGC’yi ziyaret etti

Denizli Valisi Hasan Karahan, Denizli Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret etti. Gazetecilerle buluşan Vali Karahan, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 10 Ocak 2019 Perşembe, 15:16

Denizli Valisi Hasan Karahan 10 Ocak Gazeteciler Günü nedeniyle Denizli Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret etti. Vali Karahan, sohbet şeklinde geçen toplantıda gazetecilerin demokratik bir toplumun en başta gelen haklarından biri olan doğru ve tarafsız haber alma özgürlüğünü sağlayarak çok önemli bir görevi yerine getirdiğini söyledi.

Gücünü kamuoyundan alan, halkın haber alma hakkının kullanılmasını sağlayan basının demokrasinin temel unsurlarından bir olduğunu da belirten Vali Karahan, “Günün her saatinde mesai mefhumu gözetmeksizin görevinizi yapıyorsunuz. Teknolojik gelişmelerle bilgi kirliliğinin de oluşması kaçınılmaz oldu. İşte bu noktada artık göreviniz daha da zorlaştı. Çünkü doğru, ilkeli ve objektif görev anlayışı günümüzde daha önemli bir hal kazandı” diye konuştu.

Diğer taraftan Denizli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Osman Nuri Boyacı ile Vali Karahan’ın gazetecilerin maaşları konusundaki sorusuna, “Mesleki etik kurallarına uyarak gazetecilik yapan zengin bir arkadaşımız yoktur. Çalışan arkadaşlar mesleki tecrübelerine oranla günün gereklilikleri doğrultusunda bir gelire sahip. Ancak meslek etik kuralları dışına çıkan ve para konusunda sıkıntı çekmeyen arkadaşları da görmek mümkün” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
20 Nisan 2024 Cumartesi 13 18
21 Nisan 2024 Pazar 8 25Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 11 27Parçalı Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 15 34Parçalı Bulutlu
24 Nisan 2024 Çarşamba 18 34Çok Bulutlu