REKLAMI GEÇ

Vali Karahan Z-Kütüphane açılışını yaptı

Vali Karahan Z-Kütüphane açılışını yaptı

Vali Hasan Karahan, Milli Eğitim Müdürlüğü ve Pamukkale Üniversitesi işbirliği ile PAÜ Spor Bilimleri Fakültesi Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Bölümü öğrencileri tarafından Cankurtaran Ortaokuluna kazandırılan Z-Kütüphane’nin açılışını gerçekleştirdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 29 Mayıs 2019 Çarşamba, 09:38

Kütüphanenin açılış törenine Vali Hasan Karahan, Pamukkale Kaymakamı Hayrettin Balcıoğlu, Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, Emniyet Müdürü Mevlüt Demir, PAÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Osman Çiftçi, akadamisyenler, öğretmenler, öğrenciler ve davetliler katıldı.

Cankurtaran Ortaokulu Müzik Öğretmeni Ayten Hançer ve öğrencileri protokole mini bir konser verdi. Konserin artından Vali Hasan Karahan ve beraberindeki protokol açılış kurdelesini keserek kütüphaneyi gezdi.

Z-Kütüphanenin yapılması için Van’ın İpekyolu ilçesi ile bağın kurulmasında öncü olan PAÜ Spor Bilimleri Fakültesi Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Bölümü Öğretim Üyesi Dr. Zekeriya Çelik kütüphanenin oluşturulması aşamasında yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Vali Hasan Karahan, Cankurtaran Ortaokulu’na geleceğin öğretmen adayı olan Pamukkale Üniversitesi öğrencileri tarafından kazandırılan Z-Kütüphanenin düzenlenmesinin üniversite öğrencileri tarafından gerçekleştirildiğini söyledi.

Vali Karahan, “Geleceğin öğretmenleri olacak öğrenciler açısından da meslek hayatlarına atıldıklarında önemli bir tecrübe olarak kendilerine geriye dönecek. Emeği geçen herkese teşekkür ederim. Oluşturulan kütüphane yıllarca geleceğin Valilerine, İl Milli Eğitim Müdürlerine, üniversite hocalarına hizmet verecek olan güzel bir mekân oldu” dedi.

Vali Hasan Karahan buradaki programın ardından bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere Tavas’a gitti.

İlk olarak Tavas Kaymakamlığı’nı ziyaret eden Karahan, burada Kaymakam Recep Öztürk’ten ilçenin ve kamu yatırımlarının son durumu hakkında bilgi aldı.

Tavas Belediyesi’ne geçen Vali Hasan Karahan, Belediye Başkanı Hüseyin İnamlık ile bir süre görüştü, belediyenin ilçede gerçekleştirdiği çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Vali Karahan, ilçe ziyareti kapsamında Tavas Zeybekler Anadolu Lisesi, Tavas İlçe Jandarma Komutanlığı ve Tavas Devlet Hastanesi’ni de ziyaret etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
23 Nisan 2024 Salı 15 33Rüzgarlı
24 Nisan 2024 Çarşamba 18 34Rüzgarlı
25 Nisan 2024 Perşembe 16 29Rüzgarlı
26 Nisan 2024 Cuma 13 27Parçalı Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 15 30Parçalı Bulutlu