REKLAMI GEÇ

Vatandaş ne dedi?

Vatandaş ne dedi?

Vali Abdülkadir Demir’in İçişleri Bakanlığı’na dilekçe yazarak, “Beni merkeze alın” talebinde bulunması Denizli halkı tarafından da şaşkınlık ve üzüntüyle karşılandı. İşte vatandaşların yorumları…

Büşra Kuru / DENİZLİHABER / 13 Eylül 2014 Cumartesi, 14:57

Denizli Valisi Abdülkadir Demir’in İçişleri Bakanlığı’na “Beni merkeze alın” müracaatı gündeme bomba gibi düştü. Peki vatandaş bu durumu nasıl karşıladı. Bu sıra dışı gelişme hakkında ne düşünüyor.

halik-aksoyHALİK AKSOY
Hizmetlerini takdir ediyorum. Kendisini çok severdim. Recep Yazıcıoğlu’ndan sonra Denizli’ye gelen 2. aktif vali idi. Projeler üreten bir Vali’ydi. Yazıcıoğlu’nun projelerini devam ettirdiği için kendisine minnettarız.

orhan-celkan

ORHAN ÇELKAN
Masa başı memur değildi. Denizli halkı olarak Vali’mizden memnunduk. Oldukça aktifti. Makamına kapanmadı. Gitmesini istemiyoruz. Umarım Denizli’de kalır.

erdal-caltaERDAL ÇALTA
Denizli’de yapılması gereken çok iş var. Vali Abdülkadir Demir ‘i seviyorduk. Gitmek istemesine şaşırdık. Umarım ardından gelecek Vali, en az Abdülkadir Demir kadar çalışkan olur.

mehmet-tezcanMEHMET TEZCAN
Denizli geneline bakıldığında güzel projeler üretti. Kaleiçi’ne geldikleri zaman söz verilen güzelleştirmeleri yapmadılar. Kaymakam, Vali ve Başkan gelmişti dile getirdiklerimizin çoğu olmadı.

ismailİSMAİL AKÇETİN
Vali’nin gidişinin erken olduğunu düşünüyorum. Denizli’ye birçok yenilikler yaparak faydalı oldu. Valimiz 1-2 sene daha kalsaydı keşke. Yazıcıoğlu’nun projelerini takip etti, devamını getirdi. Kalsaydı daha faydalı olabilirdi.

ahmet-öztürk

AHMET ÖZTÜRK
Açıkçası Vali’nin gitmesi beni ilgilendirmiyor. Yolla kaldırımla karın doymuyor. İlk önce yoksulların karnını doyurmalı sonra kent güzelleştirilmeli. Aç insanı olan bir memleket güzelleşmiş, valisi gitmiş kime ne?

Yorumlar

Yılmaz Kaplan   -  Bağlantı 14 Eylül 2014, 13:11

Önceki valiler neden gittiyse;”Gazi ŞİMŞEK,Hasan CANPOLAT;”sebebi odur.Gerçi, Hasan CANPOLAT şimdi stratejik bir görevde ve adam gibi adamdı.

bekir capar   -  Bağlantı 13 Eylül 2014, 19:01

Kamu kurumlarında bürokratmı bıraktılarki,baskı ve zulumle milleti görevinden ayrılmak zorunda bırakıyorlar sonrada,partili birini oraya getiriyorlar,bir bakın menfaatperestler hep orda.

alicnkya   -  Bağlantı 13 Eylül 2014, 15:44

neden açıklamıyor merak ediyorum

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
23 Nisan 2024 Salı 15 33Rüzgarlı
24 Nisan 2024 Çarşamba 18 34Rüzgarlı
25 Nisan 2024 Perşembe 16 29Rüzgarlı
26 Nisan 2024 Cuma 13 27Parçalı Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 15 30Parçalı Bulutlu