REKLAMI GEÇ

Vatandaştan 79 projeye tam puan

Vatandaştan 79 projeye tam puan

MHP Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ali İpek’in projelerine tam puan geldi.

/ DENİZLİHABER / 16 Mart 2014 Pazar, 12:47

Yerel seçimlere kısa bir süre kala projelerini açıklayan son aday olan Ali İpek, vatandaştan tam puan aldı. Anemon Otel’de yapılan ve çok sayıda partilinin katılımı ile gerçekleşen tanıtımda en büyük ilgiyi Horoz Arena alırken, golf sahası, tenis kortu, hipodrom, spor kompleksleri, yeraltı otoparkları, Delikliçınar Meydanı da yine ilgi toplayan projeler arasına girdi.

ic-1

İLÇELERDEN MESAJ VAR!
Denizli’de büyük ses getiren projeler, ilçelerde de büyük ilgi uyandırdı. Özellikle ilçe turizmi için yapılacak tesisler ile birlikte, tarım ve zirai kalkınma projesi, et ve süt entegre tesisleri, ilçe kültürevleri de vatandaşların beğenisini topladı.
ali-ipek-kimdir-anons

MİNİBÜSCÜLERDEN TAM DESTEK!
Kent merkezinde trafiğe kapalı olan yolların açılacağı müjdesini veren Ali İpek, özellikle minibüscüler ve bu güzergahta olan esnaftan da destek gördü. İpek, “Esnafın cebi para dolmazsa Denizli hiçbir şekilde kalkınamaz. Önce küçük esnafın karnı doymalı, önce vatandaşın cebine para girmeli. Aksi takdirde sorunlar katlanarak büyür. Biz vatandaşın hayat standartlarını yükseltmeyi hedeflemek zorundayız. Hem maddi hem de manevi çözümlerimiz, Denizli’yi ayağa kaldıracak, birkaç sene içinde de adını televizyonlarda gururla sıkça duyacağınız bir Denizli’yi oluşturacağız. Bunu birlikte yapacağız” dedi.

ic-2

İPEK’TEN HODRİ MEYDAN!
Öte yandan 30 Mart yerel seçimlerine sayılı günler kala MHP adayı Ali İpek’ten iddialı bir çağrı geldi. İpek, “İşte meydan. Canlı yayında çıkıp kozlarımızı paylaşalım. Bütün adaylar gelsin, Denizli için kim daha iyisini yapacak vatandaşın gözünün önünde, canlı canlı çıkıp tartışalım, konuşalım. Bugüne kadar yapılanlar, yapılmayanlar neymiş, neler yapılabilir, neler yapılamazmış konuşalım” dedi.

twitface

HER KAFADAN BİR SES ÇIKIYOR AMA!
Herkesin kendisini şimdiden seçimin galibi ilan ettiğini söyleyen Ali İpek, “Kamuoyu araştırma şirketleri nasıl bir anket çalışması yapıyor bilmiyorum. Ama görünen köy kılavuz istemez. Herkes ben birinciyim diyor. Bizimde elimizde Türkiye’nin en saygın araştırma kuruluşlarının verileri var. Bizim elimizdeki verilerde AKP ile aramızda birkaç puan olduğunu gösteriyor. Siz halkı böyle yönlendirmeye kalkarak bir yere varamazsınız. Her kafadan bir ses çıkıyor. Ama göreceksiniz ki, yerel seçimlerde alınan sonuçlar sadece Denizli’de değil, tüm Türkiye’de tek çarenin MHP olduğunu gösterecek” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
18 Nisan 2024 Perşembe 15 27Çok Bulutlu
19 Nisan 2024 Cuma 10 27Gökgürültülü Sağanak Yağışlı
20 Nisan 2024 Cumartesi 12 19Gökgürültülü Sağanak Yağışlı
21 Nisan 2024 Pazar 8 26Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 10 27Çok Bulutlu