REKLAMI GEÇ

VERGİ HAFTASI KUTLANIYOR

VERGİ HAFTASI KUTLANIYOR

22. Vergi Haftası kutlamaları kapsamında, Denizli Vergi Dairesi Başkanı Ali İhsan Tunçağıl ve Denizli Vergi Dairesi Başkanlığı çalışanları, Vali Yavuz Erkmen’i makamında ziyaret etti.

/ DENİZLİHABER / 21 Şubat 2011 Pazartesi, 17:54

Denizli Vergi Dairesi Başkanı Ali İhsan Tunçağıl, 21-27 Şubat tarihleri arasında kutlanan Vergi Haftası dolayısıyla, hafta boyunca mükelleflerin bilgilendirilmesine yönelik faaliyetler yapılacağını söyledi. Özellikle öğrencilere yönelik bilinçlendirme çalışmaları yapacaklarını ifade eden Tunçağıl, bu vesile ile kendi personellerinin de mükelleflerle iyi ilişki kurarak etkin çalışma yapmalarını sağladıklarını söyledi.

Vali Yavuz Erkmen ise verginin, bir ülkenin hayatını devam ettirebilmesi ve vatandaşların beklentisine cevap verebilmesi açısından, devletin temel aracı olduğunu söyledi. Verginin düzgün toplandığı takdirde, ülkenin refah seviyesinin artmasındaki en büyük faktörlerden biri olduğunu ifade eden Vali Erkmen, Denizli’de gelir vergisi ve kurumlar vergisi mükelleflerinin önceki yıllara oranla arttığını söyledi.

İlimizde, tahsilatta ve tahakkukta önceki yıllara göre artış görüldüğüne dikkat çeken Vali Erkmen, “Bu Denizli’deki vatandaşlarımızın hassasiyetini ve vergide çalışan arkadaşlarımızın bu konudaki görev bilincini gösteriyor. Denizli bu konuda diğer şehirlere örnek konumunda. Bizim arzumuz herkesin vergisini düzgün ödemesi, vergideki kayıt dışının önlenmesidir. Vatandaşlarımız ne kadar çok vergisini ödemeye dikkat ederlerse, o kadar beklediği hizmetlere karşılık bulmuş olurlar. Devletin hizmet yapabilmesi için elindeki en önemli kaynak vergi. Vergi ne kadar düzenli ödenirse, ne kadar iyi toplanırsa, bu hizmetler karşılık bulacaktır” dedi.

Denizli Vergi Dairesi Başkanı Ali İhsan Tunçağıl ve beraberindeki heyet, daha sonra Denizli Belediye Başkan Vekili Osman Zolan’ı da ziyaret etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
19 Nisan 2024 Cuma 11 27Çok Bulutlu
20 Nisan 2024 Cumartesi 14 19
21 Nisan 2024 Pazar 10 26Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 11 27Çok Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 14 33Parçalı Bulutlu