REKLAMI GEÇ

Vosvos Kulübü’nden Cumhuriyet konvoyu

Vosvos Kulübü’nden Cumhuriyet konvoyu

Denizli Vosvos Kulübü Cumhuriyet’in 96. Yıldönümü nedeniyle klasik araçlarla şehir turu yaptı. Türk Bayraklarıyla donatılan Vosvoslar vatandaşlardan büyük ilgi gördü.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 30 Ekim 2019 Çarşamba, 16:49

Cumhuriyetin 96. Yıldönümü dolayısıyla resmi tören ve etkinliklerin yanı sıra sivil toplum örgütleri de farklı kutlama programları düzenledi. Bu kutlamalardan birisi de Denizli Vosvos Kulübü tarafından yapıldı. Türk Bayrakları ile donatılan Vosvoslan vatandaşların büyük ilgisini çekti.

Kutlama programı kapsamında akşam saatlerinde Ziya Tıkıroğlu Açık Hava Tiyatrosu önünde buluşan Denizli Vosvos Kulübü üyeleri, araçlarına bağladıkları bayraklar eşliğinde şehir turuna çıktı. Şehir içinde uzun süre konvoy halinde dolaşan grup, vatandaşlar tarafından büyük ilgiyle karşılandı. Sıra halinde yolculuk yapan Vosvosların fotoğraflarını ve videolarını çeken Denizlili vatandaşlar, alkışlar eşliğinde Vosvos severlerin sevincine ortak oldu.

Şehir turu kapsamındaki duraklama alanı olarak seçilen Çınar Meydanı’nda mola veren Denizlili Vosvoslar, burada da büyük ilgiyle karşılandı. Denizli Vosvos Kulübü Üyeleri, karşılaştıkları ilgi ve sevgiden dolayı büyük bir sevinç yaşadıklarını belirterek, “Denizli’de, Türkiye’de ve Dünyada barışın simgesi olan Vosvosların sahipleri olarak, savaşların olmadığı mutlu bir gelecek temenni ediyoruz” dediler.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
23 Nisan 2024 Salı 15 33Rüzgarlı
24 Nisan 2024 Çarşamba 18 34Rüzgarlı
25 Nisan 2024 Perşembe 16 29Rüzgarlı
26 Nisan 2024 Cuma 13 27Parçalı Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 15 30Parçalı Bulutlu