REKLAMI GEÇ

Yağmurlar geliyor, sıcaklıklar düşüyor

Yağmurlar geliyor, sıcaklıklar düşüyor

Şubat ortasında Denizli’ye yazı yaşatan sıcak hava dalgası gidiyor, yerine yağışlı ve serin hava geliyor. Çarşamba gününden itibaren yağmurlu bir havanın etkisi altına girecek olan Denizli’de hava sıcaklıkları da hissedilir derecede düşecek.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 29 Şubat 2016 Pazartesi, 12:00

Bir süredir yazdan kalma günler yaşayan Denizli’ye Meteoroloji Müdürlüğü’nden kötü haber geldi. 1Mart Salı günü 27 derece sıcaklığa ulaşacak olan Denizli, 2 Mart Çarşamba gününden itibaren yeniden yağışlı havanın etkisi altına girecek.

1 MART ÇOK SICAK OLACAK
1 Mart Salı günü son dönemlerin en sıcak günlerinden birini yaşayacak olan Denizli’de hava sıcaklığı 27 derece olacak. Yazdan kalma günlerin son halkasını oluşturacak bu sıcaklığın ardından yağışlı ve serin hava dalgası gelecek.

ÇARŞAMBA GÜNÜ YAĞMUR BAŞLIYOR
Meteoroloji Müdürlüğü verilerine göre Denizli 2 Mart Çarşamba gününden itibaren yağışlı ve serin bir havanın etkisi altına girecek. 2 Mart Çarşamba günü gök gürültülü sağanak yağışın beklendiği Denizli’de hava sıcaklığında da düşüş başlayacak.

YAĞIŞLAR CUMAYA KADAR SÜRECEK
Yağışlı havanın etkisi cuma gününe kadar devam edecek. Yağmurlar ile birlikte başlayan sıcaklık düşüşleri daha net hissedilecek. Perşembe günü beklenen en yüksek sıcaklık 17’ye kadar gerileyecek, cuma günü ise Denizli’de hava 15 derece seviyesinde olacak.

Denizli’nin yüksek kesimlerinde yer alan ilçelerde ise sıcaklıklar daha fazla düşecek. Çameli’de perşembe ve cuma günleri sıcaklıkların 11 dereceye kadar düşmesi bekleniyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
17 Nisan 2024 Çarşamba 13 29Çok Bulutlu
18 Nisan 2024 Perşembe 12 29Çok Bulutlu
19 Nisan 2024 Cuma 11 27Parçalı Bulutlu
20 Nisan 2024 Cumartesi 11 22Gökgürültülü Sağanak Yağışlı
21 Nisan 2024 Pazar 8 26Parçalı Bulutlu