REKLAMI GEÇ

Yarın kapsamlı korona denetimi yapılacak

Yarın kapsamlı korona denetimi yapılacak

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, yarın (perşembe) tüm Türkiye’de kapsamlı bir korona denetimi gerçekleştirileceğini duyurdu. Sabah saatlerinden itibaren Denizli’de başlayacak denetimlere ilgili tüm kurumlar katılacak, tüm yaşam alanları denetlenecek.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 5 Ağustos 2020 Çarşamba, 16:17

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, tüm Türkiye’de corona virüsü salgınıyla ilgili olarak en kapsamlı denetimin gerçekleştirileceğini duyurdu. Bakan Soylu, “Yarın, Tüm Türkiye’de salgın ile ilgili bugüne kadar yaptığımız en yoğun denetimi gerçekleştireceğiz. Kontrollü Sosyal Hayat” paylaşımı yaptı.

TÜM YAŞAM ALANLARI DENETLENECEK
Sabah saatlerinden itibaren Denizli’de tüm yaşam alanları titiz bir denetimden geçirilecek. Valilik ve kaymakamlıklar gözetiminde gerçekleştirilecek denetimlere belediye başkanları, esnaf ve ticaret odaları, ilgili kurumların temsilcileri, polis, jandarma ve zabıta ekipleri dahil olacak.

Sabah saatlerinden itibaren Denizli merkezi ve tüm ilçelerinde pazar yerleri, marketler, işyerleri, toplu taşıma araçları, trafikteki özel araçlar, alışveriş yapılan açık alanlar, lokantalar, kafeler ve ticari taksiler yoğun bir denetimden geçirilecek.

Denizli’de tüm ekiplerin sahada olacağı denetimler, koronavirüs salgınından bu yana planlanan en kapsamlı kontrollü sosyal hayat denetimi olacak.

Yorumlar

Anıl   -  Bağlantı 5 Ağustos 2020, 21:02

Dostlar alışverişte görsün diyoruz yani. Denetim, kontrol haber verilerek mi yapılır? Ya ertesi gün, daha da ertesi gün.?Bugünlerin sebebi bu tarz tutum, davranışlar değilmidir?Niye birbirimizi kandırmaya çalışıyoruz.Herşeden öte sağlık çlşnlrna yazk

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
26 Nisan 2024 Cuma 14 28Az Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 14 32Az Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 17 30Parçalı Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 15 30Parçalı Bulutlu
30 Nisan 2024 Salı 16 32Parçalı Bulutlu