REKLAMI GEÇ

Yaşayan Kültür Hazinesi’nin ismi caddeye verildi

Yaşayan Kültür Hazinesi’nin ismi caddeye verildi

Büyükşehir Belediye Meclisi, UNESCO tarafından Yaşayan Kültür Miras’ı seçilen Hayri Dev’in isminin Çameli’nin Yunuspınar Mahallesi sınırları içerisinde bulunan Deveçukuru Caddesi’ne verilmesini oybirliği ile kabul etti. Ayrı toplantıda ayrıca, Buldan ve Çameli’de 4 caddenin isminin değiştirilmesi yönünde karar alındı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 17 Ağustos 2015 Pazartesi, 18:47

Buldan ve Çameli Belediye meclislerinde kabul edilen cadde isimlerinin değiştirilmesine ile ilgili kararlar, Büyükşehir Belediye Meclisi’nin onayına sunuldu.

Çameli’nin Yeni Mahallesi sınırları içerisinde bulunan Akpınar Caddesi’nin isminin, ilçenin gelişmesine katkı sağlayan hayırsever Çamelili Osman Yılmaz, Vali Vefki Ertür Caddesi’nin isminin yine uzun yıllar TEDAŞ’da görev yapan Çamelili elektrik teknikeri Osman Yılmaz, Yunuspınar Mahallesi’nde bulunan Deveçukuru Caddesi’nin ise Hayri Dev Caddesi olarak değiştirilmesi Büyükşehir Belediye Meclisi’nde oy birliği ile kabul edildi.

BULDAN’DA 2 CADDENİN İSMİ DEĞİŞTİ
Buldan Belediye Meclisi’nde kabul edilen cadde isimlerinin değiştirilmesiyle ilgili karar, Büyükşehir Belediye Meclisi’nde görüşüldü.

Meclis üyelerinin oybirliği ile kabul ettiği değişikliğe göre, Buldan’ın Derbent Mahallesi’nde bulunan 400 metrelik yola Atatürk Caddesi verilecek. Yine Buldan’ın Çarşı Mahallesi’ndeki Eski Hükümet Konağı Caddesi’nin ismi ise Şeyh Tevfik Gür Caddesi olarak değiştirilmesi Büyükşehir Belediye Meclisi’nde kabul edildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
24 Nisan 2024 Çarşamba 18 34Rüzgarlı
25 Nisan 2024 Perşembe 17 29Rüzgarlı
26 Nisan 2024 Cuma 15 27Az Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 15 31Az Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 17 32Parçalı Bulutlu