REKLAMI GEÇ

Yaşlılar koronavirüse ve alınan önlemlere karşı resmen ‘meydan direnişi’ yapıyor

Yaşlılar koronavirüse ve alınan önlemlere karşı resmen ‘meydan direnişi’ yapıyor

Koronavirüsün en çok etkilediği kesim olan yaşlılar sürekli mekanları haline gelen Bayramyeri’nden gitmeyince Büyükşehir Belediyesi çareyi bankları sökmekte bulmuştu. Ancak, bu da çare olmadı, koronavirüs ve alınan önlemlere resmen direnin yaşlılar, Başramyeri’nde yerlere yatmaya başladı. Meydanda çekilen fotoğraflar, sosyal medyada Türkiye gündemine oturdu.

Ali İbileme / DENİZLİHABER / 20 Mart 2020 Cuma, 14:48

Tüm Türkiye’de vatandaşlara yetkililer tarafından, sokağa çıkmamaları ve kalabalık ortaklardan uzak durmaları uyarısı yapılırken, Denizli’de ilginç olaylar yaşanıyor.

Vurdumduymaz bazı yaşlı vatandaşlar, koronavirüse karşı alınan tedbirleri dikkate almayıp Bayramyeri’ndeki banklarda bir araya gelmeye ve vakit geçirmeye devam etti.

oluşan tepki üzerine Büyükşehir Belediye ekipleri, bankları sökerek yaşlıları bölgeden uzaklaştırmayı denedi. Sökülemeyen bankların etrafı da koruma bantlarıyla çevrelendi.

Ancak, ne yapılan çağrılar, ne de bankların sökülmesi çare olmadı.

Dün bankların sökülmesinin ardından Bayramyeri Meydanı’nda bugün de farklı kareler ortaya çıktı. Banklara oturamayan bazı vurdumduymaz vatandaşlar yerlere yatmaya başladı.

Tüm uyarı ve uygulamalar rağmen direnip meydana gelen ve burada oturan çevredekiler görenleri şaşkına çevirdi.

Yerde yatan vatandaşların keyif dolu anlarını görüntüleyen Denizlililer fotoğrafları sosyal medyada paylaştı. Paylaşılan fotoğraflar bir anda Türkiye gündemine oturdu, birbirinden farklı yorumlar yapıldı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
26 Nisan 2024 Cuma 14 28Az Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 14 32Az Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 17 30Parçalı Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 15 30Parçalı Bulutlu
30 Nisan 2024 Salı 16 32Parçalı Bulutlu