REKLAMI GEÇ

Yatağan örnek mahalle olacak

Yatağan örnek mahalle olacak

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Serinhisar’ın Yatağan Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi. Başkan Zolan, “Gerçekleştirdiğimiz projelerle Yatağan’ı hedef koyduğumuz o örnek mahalle haline getireceğiz” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 4 Ağustos 2016 Perşembe, 10:05

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Serinhisar’ın Yatağan Mahallesi’ni ziyaret etti. Büyükşehir Belediyesi’nin bölgede gerçekleştirdiği yatırımları inceleyen Başkan Zolan, ardından Yatağan Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi.

buyuksehir-yatagan-1

Daha önceki ziyaretlerde Yatağan’ın Denizli için örnek bir mahalle olacağı sözünü verdiklerini hatırlatan Başkan Zolan, “Mahallemizde alt yapı çalışmalarına başlamıştık. Şu anda kanalizasyonun yüzde 70’i, içme suyunun da yüzde 20’si tamamlandı” dedi.

buyuksehir-yatagan-2

Eylül sonunda bitirilecek alt yapı çalışmaları sonrasında üst yapı çalışmalarına başlayacaklarını belirten Başkan Zolan, “Yatağan’daki kaldırımları ve asfaltları komple sökeceğiz. Sıfırdan bir üst yapı gerçekleştireceğiz” diye konuştu.

buyuksehir-yatagan-3

MEYDANDA DÜZENLEME YAPILACAK
Yatağan’ın çok daha güzel bir mahalle olacağını vurgulayan Başkan Zolan, mahallenin meydanında da düzenleme yapacaklarını söyledi. Başkan Zolan, “Gerçekleştirdiğimiz projelerle Yatağan’ı hedef koyduğumuz o örnek mahalle haline getireceğiz. Seneye yaza girerken projelerimizin hepsi tamamlanmış olacak. Önümüzdeki yıl ise yeni projeler açıklayacağız” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
20 Nisan 2024 Cumartesi 13 18
21 Nisan 2024 Pazar 8 25Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 11 27Parçalı Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 15 34Parçalı Bulutlu
24 Nisan 2024 Çarşamba 18 34Çok Bulutlu