REKLAMI GEÇ

Yatırım destek stratejileri belirlendi

Yatırım destek stratejileri belirlendi

Denizli yatırım destek ve tanıtım stratejisi toplantısı Vali Ahmet Altıparmak başkanlığında gerçekleştirildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 23 Şubat 2017 Perşembe, 17:15

Denizli’nin yatırım destek ve tanıtımı konusunda, yatırımların gelişmesinin önündeki engelleri tespit etmek, kısa, orta ve uzun vadeli ortak öncelik ve faaliyetleri belirlemek, ilin rekabet gücü ve potansiyeli olan sektörlerine odaklanmayı sağlayacak yönlendirme ve destek faaliyetlerini tespit etmek, ilerlemeleri somut göstergeler ile takip etmek, bu alanda ilgili kurum kuruluşlar arasında hedef birliğini sağlamak amacıyla Kalkınma Bakanlığının yayımladığı ‘Strateji Rehberi’ kapsamında düzenlenen Denizli Yatırım Destek ve Tanıtım Stratejisi Toplantısı Vali Ahmet Altıparmak başkanlığında yapıldı.

Toplantıya Vali Ahmet Altıparmak, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, PAÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Erdinç Duru, Denizli Sanayi Odası Başkanı Müjdat Keçeci, Denizli Ticaret Odası Başkan Yardımcısı Salih Sarıkaya, DENİB Başkan Yardımcısı İbrahim Uzunoğlu ve ilgili daire müdürleri katıldı.

Toplantıda katılımcılara seslenen Vali Altıparmak, “Emeği geçen Büyükşehir Belediye Başkanımızın şahsında Büyükşehir Belediyemize, diğer Belediyelerimize, Sanayi ve Ticaret Odamıza, GEKA’ya ve toplantıya katılan diğer tüm kurum ve kuruluşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
25 Nisan 2024 Perşembe 17 29Rüzgarlı
26 Nisan 2024 Cuma 14 28Az Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 15 31Az Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 18 32Parçalı Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 18 31Parçalı Bulutlu