REKLAMI GEÇ

Yaz buluşmalarında hem öğreniyor, hem eğleniyorlar

Yaz buluşmalarında hem öğreniyor, hem eğleniyorlar

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi’nin düzenlediği yaz buluşması programında bir araya gelen kadın ve çocuklar öğrenme ve eğlenme fırsatı buluyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 9 Ağustos 2019 Cuma, 11:09

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi’nin yaz buluşmaları devam ediyor. Kadın ve çocukların ağırlandığı program Denizli Büyükşehir Belediyesi Cankurtaran Kamp Alanı’nda düzenleniyor.

Programa, Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Bilsen, Gençlik Meclisi Başkanı Bilge Naz Sak ile kadınlar ve çocuklar katıldı. Etkinlikte, değerler eğitimi, Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri tarafından yangın, yangından korunma ve kurtarma, İl Sağlık Müdürlüğü ekiplerince ilkyardım eğitimi gibi konu başlıklarında katılımcılara bilgi paylaşımı gerçekleştirildi.

EĞLENDİRİRKEN ÖĞRETİYOR
Oldukça verimli ve eğlenceli geçen eğitimlerin yanında Denizli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (DESKİ) Genel Müdürlüğü’nün gelecek nesillere suyun önemini aktarmak için hayata geçirdiği “Minik minik ellerim susuz büyümez düşlerim” projesi kapsamında suyun hayatımızdaki önemi, su tasarrufu; “Damla” ile “Deniz” karakterlerinin yer aldığı tiyatro oyunu ve dans gösterileri ile kadın ve çocuklara anlatıldı. Programın oldukça verimli geçtiğini ifade eden katılımcılar ise program için Denizli Büyükşehir Belediyesine teşekkür etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
26 Nisan 2024 Cuma 14 28Az Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 14 32Az Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 17 30Parçalı Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 15 30Parçalı Bulutlu
30 Nisan 2024 Salı 16 32Parçalı Bulutlu