REKLAMI GEÇ

Yenişehir Kent Ormanı’nda düzenleme

Yenişehir Kent Ormanı’nda düzenleme

Denizli Büyükşehir Belediyesi, sokak iftarını bu kez Yenişehir Mahallesi’nde kurdu. Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 2 bin kişinin katıldığı iftar yemeğinde, Yenişehir Kent Ormanı düzenlemesi ile ilgili proje çalışmasında sona gelindiğini söyledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 12 Temmuz 2015 Pazar, 15:17

Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin Yenişehir Mahallesi’nde kurduğu iftar sofrasına,yağmura rağmen yaklaşık 2 bin kişi katıldı. İftara eşi Berrin Zolan ile birlikte katılan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Yenişehir Mahalle sakinlerine Kent Ormanı ile ilgili proje çalışmalarında sona gelindiğinin müjdesini verdi.

denizli-buyuksehir-belediyesi-yenisehir-kent-ormani-ic
Yenişehir Mahallesi’nde kent ormanı düzenlemesi yapılacağını dile getiren Başkan Zolan, ” Bu mahallemiz ve Denizlimiz için çok önemli bir çalışmayı yakında başlatacağız. Mahallemizin üst kısmında bulunan ormanda bir düzenlemeye gideceğiz. Bu konuda planlamalarımız bitmek üzere. Üzerinde titizlikle çalıştığımız proje ile ormanlık bölge doğal yapısı hiç değiştirilmeden inanılmaz bir güzelliğe kavuşacak” dedi.

Kent Ormanı düzenlemesinin en kısa zamanda hayata geçirileceğini ve  bölge insanının hizmetine sunulacağını  söyleyen Zolan, “Çalışmalar, planlamalar son aşamada. Bu çalışma ile bölge insanının isteğini yerine getirmiş olacak ve sözümüzü yerine getireceğiz” diye konuştu. 

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
20 Nisan 2024 Cumartesi 13 18
21 Nisan 2024 Pazar 8 25Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 11 27Parçalı Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 15 34Parçalı Bulutlu
24 Nisan 2024 Çarşamba 18 34Çok Bulutlu