REKLAMI GEÇ

Yenişehir’de altyapı iletişim ofisi kuruldu

Yenişehir’de altyapı iletişim ofisi kuruldu

Denizli Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı DESKİ’nin Yenişehir Mahallesinde başlattığı içme suyu hattı değişim projesi sürerken, vatandaşlarla iletişimin sağlıklı yürümesi için ‘Altyapı İletişim Ofisi’ kuruldu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 28 Temmuz 2020 Salı, 11:40

Denizli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (DESKİ) Genel Müdürlüğünün, Yenişehir Mahallesi’nde ömrünü tamamlamış içme suyu hatlarını yenilemek için başlattığı proje sürüyor.

Yaklaşık 2 hafta önce başlayan çalışmalar ile Yusuf Batur Caddesi’nin içme suyu hatları tamamlanma aşamasına gelirken Ardıç Sokak ve Çilek Sokak’ta hat döşeme işlemi bitirildi.

18 milyon liralık yatırım maliyetli 72 kilometrelik içme suyu hattı değişim projesi kapsamında mahalle sakinlerinin yerinde bilgi alıp, sorun ve taleplerini iletebileceği Yenişehir Altyapı İletişim Ofisi kuruldu.

Yenişehir Mahalle Muhtarlığı’nın hemen yanı başında kurulan Altyapı İletişim Ofisi vatandaşların altyapıyla ilgili herhangi bir sorun veya talebini kayıt altına alarak hemen saha ekiplerine bildiriyor. Yenişehirlililer, Büyükşehir DESKİ’ye gitmek yerine yürüme mesafesinde bulunan iletişim ofisinde sorunlarına çözüm bulabiliyor.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan Yenişehir Altyapı İletişim Ofisi’ni ziyaret etti, vatandaşlarla görüştü. Başkan Zolan, vatandaşların istek veya sorunlarını mahallede yürüme mesafesinde kurdukları Altyapı İletişim Ofisi’ne iletebileceklerini kaydetti.

Altyapı İletişim Ofisi’nin de vatandaşların istek veya sorunlarını sahadaki personele anında ileteceğini kaydeden Başkan Zolan, “Saha ekiplerimiz vatandaşımızın talebine anında yanıt verecek. Bu ofis vatandaşlarımız için büyük kolaylık sağlayacak” dedi.

Ofisin çalışmalar hakkında bilgi almak isteyenlere de yanıt vereceğini anlatan Başkan Zolan, “Altyapı İletişim Ofisimiz ile hemşehrilerimizin yanında olacağız. Vatandaşlarımızın destek ve dualarıyla inşallah Yenişehir Mahallemiz de modern bir içme suyu projesine kavuşacak” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
19 Nisan 2024 Cuma 11 27Çok Bulutlu
20 Nisan 2024 Cumartesi 14 19
21 Nisan 2024 Pazar 10 26Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 11 27Çok Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 14 33Parçalı Bulutlu